Inställt, inställt

…det är verkligen ett ord som dominerar vår tillvaro och i dag kan man läsa i GA att resorna till Lilla och Stora Karlsö ställs in i år. Förra sommaren var jag på Stora Karlsö den 6 juni och firade Nationaldagen tillsammans med medlemmar från vår SPF-förening och vi hade en mycket trevlig dag.

Jag tog en promenad ut på hamnen på förmiddagen och tittade på båten som ligger på sin vanliga plats efter vinterförvaringen. Ett par checkpoints klarade jag av också.

Det är mest mulet i dag, men varmare än de senaste dagarna. Just nu vid 12-tiden har jag 14,4º utanför köksfönstret och det är nästan vindstilla. Jag blev riktigt svettig på hemvägen från hamnen och fick ta av mig jackan och gå bararmad.

IMAG2554
Paradisäppelträden blommar enormt vackert just nu

Dagens ordspråk:
Uppskjut inte till i morgon vad du kan göra idag.
Jag ska nog ta och klippa gräset i dag. 😉

26 reaktioner till “Inställt, inställt

 1. Ja, det är verkligen mycket som är inställt nu. Så även hundutställningen i Visby sista helgen i augusti, Så tråkigt, vi hade alla sett fram emot att stanna i stugan, som vi hyrde förra året, lite längre i år.
  Kram/Kicki

  1. Så tråkigt Kicki, men jag misstänkte att det skulle bli så. Vi får sikta in oss på nästa år, ♥
   Kram

 2. Ja, det är så det är detta konstiga år …
  Ganska varmt och skönt här på f.m. nu gråväder … några droppar regn, som verkligen skulle behövas mer av.
  Kram

  1. Jag gick ut och klippte gräset och precis när jag var färdig kom det ett par droppar, men nu skiner solen igen. Kram

 3. Ja, det är så överallt: Inställt, inställt… Men vi får tåla oss, det är det enda man kan göra.
  Jag har just kommit in efter en skön strandpromenad; gick med vinden i ryggen och det var riktigt varmt och skönt! Äntligen!
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Ja, i dag har det känts som en vårdag faktiskt. Hoppas veckan fortsätter så, Fast ett gott vårregn skulle också sitta bra. Kram

 4. Inget är sej likt denna vår. Så skönt att fick klippt gräset. Här har varit sol och vindstilla så vi har vairt i trädgården hela dagen. Nu sover Minton i min säng och jag läser blogginlägg.
  Ha en skön kväll

 5. Glömde att kommentera ditt underbara träd. Exakt samma färg som min purpurapel som också blommar enormt i år.
  😀

 6. Men så tråkigt med Karlsöarna! Och paradisäppelträd hade vi två sorter när jag bodde i hus, fast vita blommor, vackert det också. Här kom solen sen kväll, välkommet!

 7. Det ena efter det andra blir inställt. Men just nu pågår vårmarknad i Lidköping denna veckan. Fast – på nätet! Håhåjaja.
  Fint äppelblomsträd du har!
  Kram!

 8. Det mesta är verkligen inställt nu men det är bara att acceptera hur situationen är. Lustigt är det däremot inte och Sverige får fortsatt svidande kritik när det gäller vår strategi. Ja, hej och hå…

  Kram

 9. Allt verkar inställt numera…förutom Coronaviruset. Jag tror aldrig jag vänjer mig vid att leva så här instängt, så jag hoppas verkligen det blir en ändring någon gång. Kram

  1. Jag behöver handla!! Det blir inte samma sak att få hem det man behöver via bud. Måtte det snart lätta på de här restriktionerna.
   Kram

 10. Nationaldagen ja, hur ska detta gå?
  Bara att bita ihop antar jag och hoppas på en ny nationaldag nästa år på vanligt ”sätt”.
  Fint äppelträd där, nu blommar det överallt tycks det…härligt.

  Ha det fint.

 11. Mycket som troligen kommer att vara inställt inom den närmaste tiden.
  Jag är hoppfull och tror att värmen snart kommer till dig också.
  Ha det bra!

Kommentarer är stängda.