Lömsk placering / Uppdatering

Det är soligt i dag, men blåsigt och inte särskilt varmt. Jag vet inte riktigt vad jag pysslade med på förmiddagen, men jag sysselsatte mig i alla fall och efter lunch gick jag ut på en promenad och hamnade på ett ställe där jag aldrig varit förut.

Jag skulle leta reda på Stigen 7. Det var inte speciellt långt bort, men den stigen har jag aldrig gått på förut. Snabbt var jag framme vid stigens slut, där skylten borde stå. Men inte hittade jag någon skylt! Jag kollade med Gps:en och såg ju att jag var på rätt ställe. Jag gick fram och tillbaka och letade i gräset och på vägkanten. Då kom de fram en dam från en gård och undrade vad jag letade efter och när jag sa vad det var skrattade hon gott.  ”Du är inte den första, kom ska jag visa dig” och där stod den ju! Det fick bli lite fusk i dag.

Coronanytt:
I april meddelade Försvarsmakten på Gotland att åtta av deras medarbetare insjuknat i covid-19. Nu meddelar man att medarbetarna är friska. Det kan man läsa på helagotland.se

Region Gotland rapporterade igår att en person som sedan tidigare konstaterats smittad av sjukdomen covid-19 har avlidit, men det hade inte blivit några nya fall under dagen.

Dagens ordspråk:
Medelåldern är den tid då man är tillräckligt gammal för att veta vad man inte bör göra, men tillräckligt ung för att göra det ändå.

avdelare42Uppdatering 2020-05-20 17:40

Källa Region Gotland Publicerad 2020-05-20 14:25

TG-Laeger-28Dagens rapport, den 20 maj, visar att ytterligare en person har konstaterats ha sjukdomen covid-19, vilket innebär att totalt 68 personer är konstaterat smittade på Gotland.

För närvarande vårdas en person på vårdavdelning på Visby lasarett. Ingen person vårdas på intensivvårdsavdelning (IVA)

17 reaktioner till “Lömsk placering / Uppdatering

 1. Med tanke på att du själv hade letat så var det skönt att kunna vara behjälplig.
  Så bra att smittan håller sig lugn hos er.

  Kram och god onsdag!

 2. Ja, det var en lömsk placering, där gäller att ha god syn!
  Jadu, tiden går och man grejar och undrar vad man gjorde. Jag har varit ute mycket men nu närmar jag mig köksregionen.
  Kram!

 3. Knepig placering! Minns när vi skulle ha orientering i realskolan och en kontroll var så väl dold att till slut virrade bokstavligen hela skolan runt och letade. Till slut kom sonen i det närbelägna huset ut och visade, och då ville en klasskamrat med efternamn på A att vi allihop skulle vänta och gå i mål med en halv minuts mellanrum och alltså få samma tid. Vi långt bak i alfabetet vägrade.

 4. Den lilla pinnen med dagens skylt var kanske ditsatt innan bladen på busken hade slagit ut? då syntes den bättre…
  Skönt att coronaläget på Gotland håller sig lugnt!
  Kram, Monica

 5. Den var verkligen lurig den! Tycker inte du fuskade alls, för du var ju på rätt plats i alla fall. 🙂 Vackert med de blommande träden på din gata!
  Ännu ett riktigt bra ordspråk!
  Kram

 6. Låter roligt att leta. Jag har alltid gillat att leta efter grejor men här finns inget sådant. Det mesta man hittar är älgskit och rådjursskit när man går på våra stigar. Idag är det finväder och jag ska vara ute hela dagen och stöka i trädgården och AMV och Gubben kommer för att göra iordning i sin stuga så vi kan träffas ute och sällskapa. Det kommer att bli en härlig dag. ha det bra.

 7. Hoppas att du har fint väder idag Ingrid! Här är strålande sol och äntligen lite vårvärme! Ja, det var en lurig placering på den där skylten! Tycker inte att det var direkt något fusk, för du letade ju och fick oväntad hjälp! 🙂
  Önskar dig en riktigt skön helg!
  Kram Gunilla

  1. Det är jättefint väder och jag har suttit ute och ätit frukost och sen ska jag åka till Stenstugu och träffa Eva och barnbarnen en stund.
   Jag önskar dig detsamma Gunilla!
   Kram

 8. Det verkar minska med smittan överlag, utom i Stockholm kanske. Vi ska eventuellt återgå till normalarbetstid här nästa vecka.
  Skönt med lite hjälp att hitta, det är knappast att se som fusk. Jag har ett förslag på vad du kan roa dig med sedan då du tagit alla checkpoints. Man hittar så många ställen där man aldrig varit förut.

  Ha en fin torsdag och Kristihimmelfärdsdag!
  Kram

  1. Vi får hoppas att tillvaron så småningom återgår till det normala. I dag struntar jag nog i jakten på checkpoints. Jag har inte så många kvar nu.
   Kram

Kommentarsfältet är stängt.