Läget…

…är under kontroll, kan man väl säga. Tre checkpoints till är avklarade och mycket motion har jag fått. Att hitta den där gropen och stenen var inte det enklaste och det var en oländig terräng för en 80-åring att ta sig fram i. På förmiddagen gav jag upp och gick hem efter ett tag, men jag är ju envis och ger mig inte i första taget, så när vädret fortsatte vara fint gjorde jag ett nytt försök efter lunch, nu med hjälp av gps och då lyckades jag, men det var mycket klättrande och snurrande ändå innan jag hittade dem.  Skylten visste ju var den låg, så med den var det inga problem alls.

 

På coronaläget är det också lugnt och enligt region Gotland har inga nya fall av covid-19 registrerats i dag. Dessutom ryktas det att äldre kanske kan släppas fria nån gång i nästa vecka. På helagotland.se kan man läsa:

I början på nästa vecka väntas nya besked när det gäller restriktioner för 70-plussare, säger Anders Tegnell. Folkhälsomyndigheten tittar på om det finns några rekommendationer som kan förändras.

Ha en fin måndagskväll!

15 reaktioner till “Läget…

 1. Ja, det ser verkligen ut att vara oländig terräng där dina checkpoints var! Lite dumt av de som sätter ut dem; alla ska väl kunna vara med utan att riskera att bryta armar och ben!
  Det låter ju väldigt uppmuntrande, att inga nya fall av civid-19 har upptäckts på Gotland. Men brukar det inte vara lite lägre siffror på nya fall just på måndagar, när helgen inte är räknad än? Hoppas att jag har fel…
  Ja, den som lever får se!
  Kram, Monica

  1. Jag tänkte nästan ge upp, men jag ger mig ju inte i första taget. Vi får väl hoppas att det inte blir några nya fall i morgon heller.
   Kram

 2. Fantastiskt att du inte gav upp – det var en bedrift! Jag tog bara en liten promenad på förmiddagen, klokt nog, för eftermiddagen blev kall, molnig och regn.

 3. Kan man ta de där checkpointsen flera gånger? Eller vad händer då man tagit alla inom den radie det är rim´ligt att röra sig inom?
  Ha en fin kväll!
  Kram

 4. Aha du springer runt i skogar nu 😂 Vad trevligt att Corona verkar lugna sig. Äldre kan släppas fria så bra 👍

 5. Så skönt om äldre kan ”släppas lite fria”. Hos er verkar det tämligen lugnt men visst är det klokt att iaktta försiktighet.

  Kram och god tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s