Gudfadern / Uppdatering

I går kväll såg jag Stjärnorna på slottet och då var det Carolas dag. Jag har inte så mycket till övers för henne, men hon skötte sig relativt bra tycker jag. Sen skulle jag ju ha velat ställa några frågor till henne, men det gick ju inte förstås. Sjunger bra gör hon i alla fall. Det kan ingen ta ifrån henne!

Sedan började Gudfadern I på SVT1 och då la jag mig i soffan med den goda julklappspläden över mig, men det blev alldeles för behagligt, så jag kunde inte hålla mig vaken. Jag låg där och blackade en timme sen gav jag upp och gick till sängs och jag har inte brytt mig om att se fortsättningen av den heller. Jag har ju sett de här filmerna ett antal gånger.

I dag har det varit rätt grått och trist väder och väldigt halt, så jag har hållit mig inomhus och passat på att se Gudfadern II, för filmerna finns på SVTPlay så man kan se dem när man vill och den är jättebra och musiken enormt vackert.

Nu har jag nr 3 kvar och den var väl inte så bra, men det ska trots allt bli spännande att se den nu, för den är omklippt av Coppola och kallas The Godfather Coda – The Death of Michael Corleone. I ursprungsversionen var Claudio med i en scen som medverkande i ett folkmusikband. Det ska bli intressant att se om den scenen finns kvar eller om Coppola klippt bort den. Sitter jag rakt upp och ner i fåtöljen ska jag nog kunna ta mig igenom den filmen också utan att somna.

Ha en skön söndagskväll!

Uppdatering 20.45: Coppola var varsam med saxen och Claudio finns med i den nya versionen också. Släktens filmstjärna sitter längst till höger.

12 reaktioner till “Gudfadern / Uppdatering

 1. Jag tyckte också att hon skötte sig relativt bra. Även jag hade velat ställa några frågor till henne och bett henne utveckla vissa saker men nu var det inte så.
  Ska jag se en film är det bäst om jag sitter upprätt skulle jag vilja påstå 😉

  Kram och god söndagskväll!

 2. Kul att ha en filmstjärna i familjen! Det var ju ingen dålig film han är med i, hälsa och gratulera!
  Håller med: Carola sjunger bra, men känns lite väl teatralisk, tycker jag.
  Kram, Monica

  1. Visst är det kul att han fick vara med i den här versionen också, men det är inte många sekunder. Så det var inte helt lätt att hinna få en bild (skärmdump).
   Kram

 3. Egen filmstjärna, inte fel alls det.

  Gudfadern tillhör ju de filmerna som jag uppskattar, den första och andra är ju bäst men även de övriga fungerar ju trots det.

  Ha nu en underbar måndag Ingrid.

  1. Tredje delen var inte så mycket bättre i den nya versionen tycker jag, men visst är de bra.
   Ha en fin måndag du också!

 4. Känner som du ang. Carola … ingen personlig favorit, men sjunga kan hon ju.
  Jag har sett de båda första Gudfadernfilmerna … kanske ska jag se trean också. Ska fundera över det.
  Kram

 5. Hej!
  Jag har aldrig sett någon av Gudfadern-filmerna tidigare men i helgen tittade jag av alla tre. De var ju väldigt bra! …men jag drömde om skjutningar och avhuggna halsar inatt…hu!
  Kram och ha det bäst! Inger

  1. Filmerna är bra, men visst är det väldigt mycket våld. Allt löstes med att skjuta, kväva, dränka…. Hemskt var det och tyvärr nog ganska sant.
   Kram på dig Inger!

Kommentarer är stängda.