Ingen sommar i dag

Alltså ingen Sommar i P1 menar jag förstås, för vädret har det inte varit något fel på, det har varit helt perfekt, en väldigt varm och vacker högsommardag med svaga vindar.

Anledningen till att jag missade dagens sommarpratare är att vi I dag har haft en träff med SPF vid Valbyte i Västergarn och det var tjugo stycken som ställde upp på årets första månadsmöte, för normalt har vi ett möte eller studiebesök i månaden, men nu är det länge sedan vi sågs. Förra gången vi träffades var när vi åt lunch tillsammans på Suderbys Herrgård den 30 oktober 2020.

Jag är så imponerad av de vackra länningarna vid Valbyte

Det var jätteskönt vid stranden, en del sökte sig in i skuggan, men det svalkade behagligt från havet, så det var riktigt skönt i solen också. När vår ordförande hälsat alla välkomna och informerat lite gick vi en tipspromenad som var på temat Gotland. Den var nog så knepig och ingen lyckades får tolv rätt och jag fick nöja mig med åtta!

Sen fikade vi och sedan var tanken att det skulle spelas kubb och mölkky, men det var ingen som kände för det, så vi satt i godan ro och pratade i stället, tills det blev dags att bryta upp.

I kväll är det Allsångspremiär, det ser jag fram emot! Lotta på Liseberg brukar jag inte se på, men Allsång på Skansen kan jag inte stå emot.

Dagens ordspråk:
Stå på dig! Annars gör någon annan det.

Ha en skön tisdagskväll!

16 reaktioner till “Ingen sommar i dag

 1. Så roligt att ni har kunnat börja träffas igen! men nu varnar de för deltaformen av covid-viruset; det kan man tydligen bli smittad av, även om man är fullvaccinerad…aldrig får man vara glad!
  Det lät i alla fall som ni hade en trevlig återförening! Men kunde ni verkligen träffas på lunch i oktober 2020? Då hade ju inte vaccinet ens kommit!
  Här spås det regn till natten – jag hoppas!
  Ha en skön tisdagskväll, kram, Monica

  1. Jag vet att deltavarianten finns här på ön, men nu är smittfrekvensen väldigt låg i alla fall.
   Visst låter det konstigt att vi träffades då, men så var det trots allt.
   Hoppas du får det efterlängtade regnet.
   Kram

 2. Ja, nog är det varmt alltid. Känner mig helt matt av värmen. Det räckte med att höra början så blev jag trött. Han är säkert en intressant person, men jag var inte i den rätta sinnesstämningen.

  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram

 3. Idag har det varit lagom. Helt nöjd.
  Jag vet inte vad du har spelat för något konstigt 😉
  Jag försöker att inte lyssna på alla covid larm, det blir så deppigt, sköter mig väl ändå, försöker.
  Trevlig kväll, kram!

  1. Tänker du på Mölkky? Det är ett finskt kastspel som är rätt populärt i en del föreningar och vi har också skaffat det, men bara testat det några enstaka gånger. Kram

 4. Jag vet att du inte gillar det, men du får lyssna på programmet som pod istället, utan musik, kanske bättre än att missa det helt!
  Trevligt att ni kan träffas igen.
  Kramar!

  1. Det är inga problem att lyssna i efterhand och då ”slipper” man musiken också, men det blir nästan ändå aldrig av att jag gör det. Kram

Kommentarer är stängda.