En skön söndag

Det var en solig och fin morgon och det såg inte så blåsigt ut heller, så jag gav mig iväg ut på en förmiddagspromenad när jag morgonpysslat färdigt. Jag siktade in mig på att gå runt Warfsholmen och så fick det bli, trots att det blåste mer än jag trott, det märkte jag när jag kom ut på Norra Kustvägen och vinden låg på från sjön. Jag var lite nyfiken på om körsbärsträdet mitt emot Preem ännu blommade och det gjorde det, men jag var lite för sent ute.

IMAG2398
Körsbärsträdet var nästan avblommat

Sen fortsatte jag och när jag kom fram till Warfsholmen gick jag ut på stranden och gick längs vattenbrynet fram till pensionatet.

IMAG2403
Pensionatet var öppet och det stod några bilar på parkeringen

När jag gick över Warfsholmsbron mötte jag några bekanta och fick en trevlig pratstund och när jag kom fram till Kustgrillen stannade jag där och beställde en kebabtallrik att ta med hem. Jag har längtat efter det länge nu och igår kväll var jag nästan på väg att att gå dit och köpa en portion, men var för lat. I dag blev det av!

IMAG2405
Dagens lunch

10135 steg säger mobilen att jag har gått idag och med tanke på det och med magen full av härlig kebab, pommes frites och sallad, var det riktigt skönt att lägga sig och vila middag i solstolen. Väl påklädd och med solkräm på näsan, låg jag där och njöt av att känna hela kroppen slappna av i den härliga solvärmen. Jag hörde till och med några konstiga läten efter en stund. 😉

Dagens ordspråk:

Ju bättre en människa är desto mindre vet hon om det.

Ha en skön söndag!

20 reaktioner till “En skön söndag

 1. Härligt med dessa promenader. Tur att vi bor i Sverige och får vara ute och röra på oss även om vi ska vara för oss själva så mycket som möjligt.
  Jag har som mål att gå en runda per dag, minst 45 minuter. Håller oftast. Missade ett par dagar under påsken då vi hade snöstorm.
  Och så köper vi hämtmat från olika restauranger minst en dag i veckan. Gör vad vi kan för att få ha kvar dem efter Corona….

  1. Jag försöker också komma ut varje dag, men fuskar ibland.
   Ja, nu har man ju en bra ursäkt att köpa hämtmat. ♥

 2. Vilken härlig dag du haft hittills! Promenaden såg jättemysig ut och strongt gjort att gå över 10000 steg! Jag har också gått en promenad idag, men inte 10000 steg, tyvärr. Har lite problem med höftlederna, vissa dagar gör det så ont att gå. Pensionat Warfsholm skulle jag gärna besöka, det ser ut precis som ett sommarpensionat ska se ut!
  Vi hade ett liknade pensionat här när jag var ung och där hade vi vår bröllopsmiddag. Numera ligger där tvåvåningshus med bostadsrätter…
  Tänk att du har legat i solstolen idag, så långt har jag inte kommit här!
  Ha en skön söndagskväll, kram, Monica

  1. Jag är väldigt tacksam så länge jag kan gå ut för det är en lisa för själen.
   På Warsholmen har jag varit på bröllop, begravning, årsdagar, julbord och allt tänkbart, så jag hoppas att de som tagit över det nu kommer att kunna klara av allt elände som corona innebär för turismen.
   Kram

 3. Vilken härlig dag. Det var en lång promenad, aha du gillar kebab. Det kan inte jag med. Vi hade 15 grader som mest idag. Nu mulnar det på lite… en fortsatt trevlig söndag.

 4. En härlig dag … sol och kebabtallrik låter som ett bra val!
  Så fin den är din header …tycker mycket om den!
  Kram

 5. Ja, visst var det en skön söndag och den är inte slut än. Så fina blomster. Och nu har du den vackraste headern igen, Åke med alla vitsipporna!
  Jag var allt ute en del och plockade med mig några sippor hem, faktiskt.
  Kebab är inget jag längtar efter, men grillad kyckling!! Vet inte om jag kan e-handla det.
  Ha det gott, kram!

 6. Pensionatet är mycket vackert beläget. Du är flitig med ditt promenerande. Skönt nu när det är så fint väder. Kram

Kommentarer är stängda.