Femdagarsgarantin?

Det är en ganska solig torsdag med 3-4 plusgrader, men det blåser som attan. På förmiddagen strök jag en liten hög som legat till sig ett tag och när det var klart gav jag mig iväg ut på en Klinterunda trots blåsten.

Jag gick Donnersgatan ner till ”kröken” och det var som vanligt stilla och lugnt på gatan. Jag tror inte att jag såg en enda människa utan bara någon enstaka bil. Vid biblioteket kollade jag om det var någon ny utställning, men det var densamma som när jag var där senast. Jag stannade till vid Kiosken och läste löpsedlarna och sedan fortsatte jag Norra Kustvägen fram till Robbjensån.

Nu är ån ordentligt vattenfylld och porlar så muntert

På hemvägen gick jag in och ringde på hos en bekant för att få mig en liten pratstund, men hon var inte hemma, så det var bara att gå igen. Jag kom hem lagom i tid för att laga till lite lunch. Promenaden var inte speciellt behaglig på grund av blåsten, men jag hoppas att den gjorde gott i alla fall.

Hemma igen kunde jag konstatera att tulpanbuketten jag köpte den 7 februari nog är ett ärende för 5-dagarsgarantin. Den lär inte ha många blomblad kvar om två dagar. Å andra sidan har den varit väldigt vacker och inte ranglat iväg som den förra gjorde.

Just nu tittar jag på en mexicansk thriller på Netflix som heter Oscuro Deseo och den är utsedd till en av de femton serier på Netflix som innehåller mest sex, så gillar du vackra och heta sexscener kan jag rekommendera den. Fast å andra sidan är intrigen ganska svårbegriplig.

I går kväll såg jag på den något mer jordnära serien Sveriges Mästerkock på tv4 som vanligt på onsdagarna och alldeles rätt pösmunk åkte ut den här gången. Hoppas att de sätter honom på plats i Efter Stängning också. Vi får väl se på fredag!

Dagens ordspråk:
Alla måste få ha rätt att ha fel.

Trevlig torsdag!

18 reaktioner till “Femdagarsgarantin?

 1. Det är skönt med en promenad även om vädret inte är perfekt. Vi har sol, regn och snö så det är aprilväder.
  Haft isterband med stuvad potatis till lunch så nu blir det soffan och en bok.
  Sköt om dej
  Kramar från oss

  1. Åh! Vilken god lunch du har ätit. Tur att jag är mätt, men nästa gång jag kommer på Konsum ska jag absolut köpa mig ett par isterband.
   Kramar till er!

 2. Läser om isterband… mums.
  Jo, det är skönt att komma ut, jag ska allt, fast det blåser redigt här.
  Jag har svarta persienner nerdragna varje natt, på morgonen åker du upp ordentligt! När jag inte har klocka på ringning kan jag sova ”över” tiden 😉
  Trevlig torsdag, kram!

  1. Jag ljusa persienner och det räcker inte alls när morgonsolen börjar titta in, men än så länge är det inga problem, utan bara skönt att få vakna av ljuset. Kram

 3. Har just själv kommit in efter en promenad och idag var det riktigt skönt! Soldis, bara svag vind och 7 plusgrader, det går framåt!
  Jag tycker att dina tulpaner är jättevackra som dom står nu! Hoppas att dom håller några dagar till!
  Vi tittade också på Sveriges mästerkock och det var nog rätt man som åkte ut.
  Jag har börjat se den nya inspelningen av ”Doktorn kan komma”!
  Ha en fortsatt fin dag, kram, Monica

  1. Det låter verkligen som om du haft en skön promenad. Jag hoppas att tulpanerna håller ett par dagar till, för de är väldigt fina.
   Kram

 4. Här var vädret riktigt behagligt så det blev en extra lång promenad.
  Tulpanerna ser fina ut men lite kort blomningstid får man säga. Min förra bukett stod i en vecka så det blev en ny i dag. Även denna gång från blomsteraffären och tre gånger så dyr som på ICA men blommorna är dubbelt så stora. Hoppas nu de slår ut bara…

  Helt rätt person som åkte ut i går!

  Trevlig torsdag!

  Kram

 5. Soligt och blåsigt även här … tur det inte är minusgrader också …
  Jag tycker dina tulpaner ser fina ut, men kanske klarar de inte de dagarna som är kvar för att bli godkända.
  Härligt med blommande vårtecken hos dig – här har jag inte sett något sånt än.
  Ha en fin eftermiddag och kväll!
  Kram

 6. Inte så ofta vi tittar på matprogram nu för tiden, det går lite i vågor det där men inspirerande är det ju när man väl kikar på det.
  Jag litar på dig, rätt person åkte ut. 😉

  Är ju alltid skönt med en promenad fast helst utan att det blåser eller regnar.

  Ha det fint Ingrid.

  1. Jag ser gärna på matprogrammen och undrar egentligen varför.
   Man måste ju ut och röra på sig!
   Ha det så gott själv!

 7. Var ut en liten sväng igår med Jack men sedan började det blåsa rent hemskt. Gjorde lite älgskav till middagen men sedan höll jag mig inne. Såg att Broder B varit ute och fotograferade norrskenet på kvällen men jag missade det. Sällan jag går ut i mörkret nu för tiden.

 8. Jag glömde ju ta kvitto när jag köpte tulpaner med 5-dagarsgaranti. Annars hade jag krävt nya.
  Sparktur på isen blev det för oss idag, d.v.s. hundarna och jag. Berra går med stavar sin runda i byn.
  Kram

Kommentarer är stängda.