Glad och tacksam…

…är jag verkligen över alla gratulationer och all uppmärksamhet jag fått nu när jag fyllt 80 år. Det hade jag verkligen inte förväntat mig, speciellt inte eftersom som jag avböjt uppvaktning, så dagens ordspråk tar jag personligen till mig. Nu gäller det att jag sköter mig och inte gör någon besviken.

I dag finns dessutom gårdagens reportage i GA på helagotland.se, men jag antar att det är en låst artikel.

Jag gjorde en god ostpaj igår kväll och till den tog jag mig ett glas rödvin. Hur gott som helst! Och när jag väl kom i säng sov jag riktigt bra och hela natten dessutom. Ok! Jag tog två glas vin, så det hjälpte kanske till förstås, men enligt mitt armband har jag sovit nästan 2 timmars djupsömn i natt och det är det mesta jag uppnått. Det är intressant det här!

Ute frodas växtligheten sedan vi börjat få nederbörd och fackelblomstren som jag trodde var utom räddning har levt upp på nytt och gräset som jag klippte i torsdags, behöver snart en ny klippning, åtminstone på baksidan.I dag är det blåsigt som vanligt och himlen är täckt av ett tunt molntäcke som släpper igenom lite sol då och då. Förhoppningsvis ska jag kunna ta mig en promenad när lunchen är avklarad. Annars har jag en bok som ska läsas ut. Denise Rudbergs En andra allians, en intressant och lättläst bok som utspelar sig i andra världskrigets Stockholm. Den är en fortsättning på Kontrahenterna som jag läste för en kort tid sedan.

Dagens ordspråk:
Om du har fått en hedersplats, se till att du pryder den

Trevlig söndag!

10 reaktioner till “Glad och tacksam…

 1. Du blev verkligen uppvaktad trots att du avböjde men visst är det ändå roligt att bli uppmärksammad. Så synd bara att artikeln inte är läsbar… Ostpaj är alltid gott!

  Kram och god söndag!

 2. Ostpaj och rödvin är en fin kombo.
  Men det är väl roligt att bli uppmärksammad ändå 😀 även om. Synd att artiklar är låsta, ja man kan ju förstå, de vill ha prenumeranter.
  Trevlig söndag, kram!

 3. Den hedersplatsen har du väl förtjänat, så många som du gläder, bara med din blogg!
  Så gott det låter med ostpaj och rödvin!
  Lite molnigt här idag och jag har ägnat mig åt inomhus-sysslor.
  Ha en fin avslutning på helgen, kram, Monica

 4. Precis som du trodde så kunde man inte läsa artikeln och det var synd för det skulle ha varit kul. Här växer gräset också men det blir inget klippa idag för det blåser så attans kallt så jag har varit ute det jag ska. Jag ska laga middag till mig och Kinabror och så ska jag på bokcirkel.

 5. Ja gräset har verkligen kommit igång igen så snart är det dags för en klippning igen. Det blev promenad före lunch idag.
  Kram

Kommentarer är stängda.