Vårpremiär

Det har varit kallt i natt och i morse när jag kom upp var det ännu -3º. Skulle det gå att dricka morgonkaffet ute? Jodå, det gick, även om det kanske inte kan räknas som morgonkaffe, för klockan blev nästan halvtio innan jag vågade mig ut, men då var det riktigt skönt i solen. Fast det blev inte så långvarigt, för som jag satt där med näsan i vädret och njöt av värmande solstrålar drog ett sjok med moln över himlen och då var det bara att gå in igen.

Precis när jag kommit in ringde Eva och frågade om jag ville gå med dem ut på en promenad runt Warfsholmen och det tackade jag givetvis inte nej till. De kom och hämtade mig och så satte vi bilen vid Preem och gick därifrån.

När vi rundat Warfsholmen och närmade oss Preem igen skiljdes vi åt och jag gick genom skogen hem. Nu är dagens motionsrunda avklarad och jag är nöjd med att ha gjort nästan 7500 steg den här söndagsförmiddagen och jag var nöjd med nattens sömnstatistik också; drygt 7 timmar är ju inte så illa! Det är precis som jag ju egentligen visste, man sover mer än man tror, men det är snart dags att ta fram tjocka sommargardiner, för nu börjar solstrålarna som letar sig in genom springorna i persiennen störa den goda morgonslummern.

Dagens ordspråk:
Med lögner kan du kanske ta dig fram i livet – men du kan aldrig vända åter.

Trevlig söndag!

17 reaktioner till “Vårpremiär

 1. Vilken härlig dag med frukost ute och sedan en skön promenad i trevligt sällskap. Snart är det dags för oss att gå ut.
  Vilket klokt ordspråk!

  Kram och god söndag!

 2. Då har du i alla fall gjort en liten vårpremiär! Trevligt med sällskap på promenaden också. Jag har inget inplanerat – har gått en liten promenad och nu tror jag inte jag går ut något mer.
  Kram

 3. Så skönt att du fick en solig stund med ditt morgonkaffe! Här var det också en kall natt (-4,2 som kallast) och en solig förmiddag, men nu har molnen kommit in.
  Mysigt att du fick en skön promenad med dottern – det är ju mycket roligare att promenera i sällskap!
  Ha en skön söndags-em och -kväll, kram, Monica

 4. Skönt med promenad i fint sällskap, helt min modell av promenad.
  Än så länge får vi ju stå ut med kalla nätter, men snart, snart så är det över.

  Ha en fin söndag Ingrid.

 5. Hej, jag är lite skruttig just nu(knä! mest!) men har funderat på aktivetetsarmband men inte riktigt orkat komma till skott.Vad har du för armband? Gärna märke o modell. Krävs viss telefon med app till.Eller hur får du fram resultatet. Jag är datavan men gillar datorer bättre än telefoner med små skärmar. Jag behöver tips om någotsånär lättskötta pryttlar

  1. Mitt heter Fitbit Inspire2. Jag har synkat den mot min dator, men det går bra att göra det till mobilen också. Jag hade en app i mobilen förut, men tycker att det är lättare att kolla alla värden via datorn. Det här är absolut hur lättskött som helst,, så det klarar du säkert av.
   Lycka till!

 6. Vad härligt att du har börjat med ”vårfikat” redan! Och vad skönt att du sov hela 7 timmar – i sträck!?
  Själv gick jag inte upp förrän halvtio – och inte hade jag fått några 7 timmars sammanhängande sömn precis. Jag la mig 22.50 och vaknade 01.30. Sen vidtog det vanliga när jag varken tagit en halv sömntablett (vill inte göra det jämt) eller smärtstillande. Så det var bara att tända lampan och börja läsa. Som tur var hade jag en bra bok (en thriller av Lee child). Men framåt sex somnade jag iaf till slut. Så vaknade jag vid halv nio men låg kvar för att försöka somna om…..hopplöst!
  Som tur är så sover Rolle otroligt bra, så jag kan tända, prassla med papper, gå upp osv. utan att han märker nånting! 🙂 Men huvudet har känts lite segt idag. 😦
  KRAM/Susie

  1. Jag var vaken en vända vid 3-tiden, men somnade om igen. Så skönt att Rolle sover bra så att du inte känner att du stör honom. Åke var som du, uppe och stökade om nätterna, läste och såg på tv.
   Kram
   Kram

 7. Så fin fikabild du hann få! Visst längtar man…Jag skrapade rutorna innan vi kunde åka till kyrkan, men sen blev det soligt här också.

  1. I natt och i morse var det kallt, så det behövdes nog skarpas is här också om man skulle iväg på morgonen misstänker jag.

Kommentarer är stängda.