Glad måndag 13 september

Det är en mulen och grå måndag och det har kommit lite regn på morgonen. Det är nästen inte mätbart, men det är lite blött i alla fall. Jag behöver åka och handla, för det börjar eka tomt i kylskåpet, så det får nog bli en sväng med bilen till att börja med, så får vi se vad jag hittar på sen.

Igår tog jag mig en promenad bort till Carina och Bosse efter lunch och fick en trevlig pratstund och en kopp kaffe. De har varit på Åland på den årliga fisketävlingen, så jag ville höra hur de haft det. Jag gick genom skogen dit och sedan landsvägen hem. Det är nästan lika långt båda vägarna, men en aning längre genom skogen, 131 steg bara. Totalt gick jag 7995 steg eller nästan 5 km, så det är en lagom lång runda.

På måndagarna tycker ju bloggvännen Carita att vi ska muntra upp oss med någon trevlig bild och i dag väljer jag att visa min granne Ruts vackra Blomman för dagen. Trädet, som den slingrar sig upp i, är allt annat än vackert, men blommorna desto finare.

Mobilen är dålig på blåa färger, men visar i alla fall någorlunda den vackra Blomman för dagen

Dagens ordspråk:
Om du har fått en hedersplats, se till att du pryder den!

Glad måndag!

22 reaktioner till “Glad måndag 13 september

 1. Vilken bra söndag det blev för din del! Så vackert blomman för dagen blommar och den gör sig väldigt bra i trädet sär 😀

  Kram och glad måndag!

 2. Blomman för dagen är verkligen vacker och
  passar så bra där den klättrar på trädet.
  Ha en fortsatt glad måndag!
  Kram

 3. Det ser verkligen trevligt ut när den vackra ljusblå Blomman för dagen klättrar i det fina knotiga trädet! Och mycket vackra blommor bakom det också!
  Här har varit lite disigt idag, men 18 grader och bara svag vind. Nu har ju nästa hälften av den första höstmånaden gått, så nu är man tacksam för varje fin dag.
  Du går långa promenader – jag är imponerad. Mina promenader brukar var mellan 3000 och 4000 steg bara, men bättre än inget!
  Imorgon är det frissa-besök för mig och städning här hemma.
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Hon är duktig Rut och hon kan verkligen få det att prunka! I morgon ska det visst på en fin dag, så den får man nog ta vara på, för sen stundar bistrare tider enligt SMHI.
   Lycka till hos frissan!
   Kram

 4. Oj, så stora blommorna är! Det var en rejäl runda du var ute på, men å andra sidan är du ju van vid att promenera, har jag förstått. Bra jobbat! Kram

 5. Verkligen vackra blommor dess himmelsblå!
  Jag missade dig igår så jag önskar dig en fin tisdagseftermiddag!
  Kram

Kommentarer är stängda.