Grått, grått, grått

När jag tröttnat på städningen igår gick jag ut på en Klinterunda. Det var väldigt grått och disigt, men jag kände att jag behövde få en promenad och lite frisk luft. Jag gick in på Kupan och pratade en stund och på hemvägen slank jag in på Konsum och köpte mig en lakritsdammsugare till eftermiddagskaffet.

När jag kom hem gick jag och kollade på rabatten på framsidan av vårt hus och där spirar massor av vårblommor. Det är inte jag som sköter den, så den kan jag inte ta åt mig äran av, men jag njuter av att se den och där finns alltid något som blommar från tidig vår till sen höst.

När jag kom hem drack jag eftermiddagskaffe och åt min dammsugare, plus de sista resterna från julens pepparkaksburk och så såg jag ett avsnitt av Maestro. Som jag satt där plingade det på dörrklockan! Jag trodde först att det var någon från Jehovas vittnen igen, men det var en vän som kom på besök, så det blev en trevlig pratstund.

I dag är det lika grått som den senaste tiden och SMHI hotar ned regn, så det lär bli en innedag. När jag har uppdaterat det här och bloggvandrat en stund ska jag gå ut i köket och putsa kopparbunkarna. Det är mycket skryt med den här vårstädningen, men du ser i vilken takt det går. 😏

Trevlig torsdag!

16 reaktioner till “Grått, grått, grått

 1. Gårdagen här var etter värre än hos dig! Idag är det en bättre dag, jag och Lilla Mhy skall ut på 55 kilometers äventyr om en stund – ja, det blir ju 110 innan vi är hemma igen. Snödrivorna krymper. Lååångsamt.

 2. Oavsett väder så är det nästan alltid skönt att ta en promenad. Lakritsdammsugare … hm, det är något jag missat. Ska testa om jag ser några 🙂
  Slipper ju vårstädningen i år … en fördel med att flytta.
  En härlig vårdag här idag med solsken och fågelsång.
  Kram

 3. Vad du än säger, så tycker jag att du är SÅ duktig som vårstädar! Vi har ju städning nu igen, så numera gör jag ju inte någon städning inomhus…
  Men inuti skåpen städar dom inte…jag borde!
  Spänstigt av dig att dessutom ge dig ut på en promenad. Trevligt att du har Kupan att titta in i och trevligt att få spontanbesök på eftermiddagen!
  Lakritsdammsugare har jag aldrig sett och skulle nog inte våga äta med tanke på min sjukhusvistelse p.g.a. lakrits!
  Här tittar solen fram nu efter en grå förmiddag!
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Lakritsdammsugare är väldigt gott och det unnar jag mig då och då, men jag vet att du är lite försiktigt med lakrits.
   Här har det regnat rätt mycket, men det klarnade upp lite precis i skymningen. Kram

 4. Här var klarblått när jag kom hem. Men jag gick ändå in, har lite att pyssla med. Som alltid.
  Ha en fin fortsättning på dagen!
  Kram

 5. Även här var det regnigt i går och torsdagen började i samma andra men sedan solade det upp glädjande nog. Milt dessutom!
  Jag gillar dammsugare men just den varianten har jag inte testat. Låter som en lite märklig kombination men varför inte!

  Önskar en fin torsdag nu!

  Kram

 6. Regn här också men vi måste ut men det blir kortare promenader.
  Lakrits dammsugare har jag aldri sett men det låter gott.
  Kramar från oss

 7. Tänk Jatt ni har vår och här som det kommit 2 dm blötsnö. Jag är trött och orkeslös efter coronan och ljuskänslig efter ögonoperationen och det kommer nog att ta flera dagar för mig att skotta för jag orkar bara några meter i taget och måste gå in och vila.

Kommentarer är stängda.