Kattrackar´n

Det har varit ett jättefint väder i dag på förmiddagen och jag har varit ute och sopat av på terrassen och börjat röja lite i rabatten, men det är för surt att räfsa gräsmattan. Krokusarna blommar i alla fall, trots att de stod dolda under snön i flera dagar, men jag upptäckte att jag ju inte skulle ha tagit bort armeringsnätet. Om du ser inne i vinkeln, så har gräset försvunnit där – det är kattrackar´n som varit i farten. Nu får jag nog ta fram påsen med gräsfrö och så ut en näve över det hörnet och lägga på odlingsväv, om det ska bli gräs där i sommar.

Det är tur för katten att den är så söt, för jag tror att det är samma katt, som brukar ligga i min trädgårdsstol, som varit på besök. Den är ofta här i krokarna och den brukar till och med gå in och hälsa på hos min granne om han har terrassdörren öppen, så den har gjort sig riktigt hemmastadd här.

Den är jättefin och väldigt mjuk och len i pälsen, så den har det bra.

Jag hälsade på katten för en stund sedan när jag var ute med soppåsen och passade på att klappa om den lite medan jag läxade upp den. Kissen får gärna vara här, det är bara toalettvanorna jag ogillar.

Trevlig torsdag!

12 reaktioner till “Kattrackar´n

 1. Så fint du har det i din lilla täppa! Ja, katter har sina vanor och det är svårt att bryta dem!
  vi fick en solig dag idag också, så nu har jag varit ute och röjt och trädgårdstunnan är proppfull. Men dom tömmer imorgon, så det är bara att fortsätta röjningen då…
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Det är tur för mig att jag inte har så mycket att röja i. Det här lilla formatet passar mig väldigt bra. Jag har just suttit och lyssnat på dagens webinarium och nu tror jag att jag ska ta mig en vända ut i solskenet. Kram

 2. Jag tycker absolut om katter så det är inte det men jag förstår dig. En familj som bor på vår gata har två utekatter som har valt vår lilla plantering på husets framsida till sin toalett och det är riktigt irriterande. Nu är det svårt att göra något åt det.

  Kram och fortsatt fin torsdag!

 3. Tycker inte om kattor i trädgården där dom bajsar och kissar. Har ett staket på 1.60 så nu slipper jag dom.
  Solen har varit framme hela dagen och vi har njutit.
  Kramar från oss

 4. Så fin rabatt du har redan! Fast katten är förstås ett litet problem, det går ju liksom inte att dressera dem. Men du får väl lägga tillbaka nätet så länge. Här planterade jag mina efterlängtade penséer i dag, trots en kall natt så kändes det som vår.

 5. Vilken härlig vårrabatt! Katter är mysiga, men det är inte kul när de använder rabatter eller sandlådor till toaletter.
  Ha en fin fredag!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s