Tack Eva!

Jag tog en sväng upp på kyrkogården efter lunch och hälsade på Åke och rosorna som jag satte på hans grav den 8 februari är fortfarande hur fina som helst. Rosor är det bästa man kan sätta ute när det är vinter, bara det inte blir alltför kallt.

IMAG0048

När jag kom tillbaka till Klintehamn gick jag in på Kupan och fikade. Jag tog inget vaniljhjärta utan valde en bit äppelpaj i stället. Varje torsdag samlas de som känner för det och dricker kaffe, spelar kort eller sitter bara och pratar.

Sedan när jag kom hem och öppnade dörren låg det ett paket på dörrmattan. Det kom från Åland det såg jag direkt på de vackra frimärkena. Och det kom från Eva, som lyckas pricka in den här dagen perfekt varje år.

IMAG0049

♥♥♥♥ Tack Eva ♥♥♥♥

14 reaktioner till “Tack Eva!

 1. Det var verkligen vackra och tacksamma rosor! Så roligt att få en hälsning med posten just i dag.

  Kram och ha en fin alla hjärtans dag!

  1. Visst är det fantastiskt att de kan vara så fina. Jag kom på att jag faktiskt satte upp dem på graven redan den 7, så det är en vecka i dag.

 2. Det låter så rart när du säger att då åker och hälsar på Åke! Så fint du vårdar minnet av er tid tillsammans!
  Vilken omtänksam vän du har på Åland, som skickar godis till dig på alla hjärtans dag!
  Det låter som du har haft en riktigt bra dag idag!
  Kram från din vän i Skåne!
  Monica

  1. Hon är så rar Eva på Åland. Hon är gift med en kusin till min sonhustru och jag har varit där och hälsat på och hon och hennes man har varit här på Gotland. Jag förundrar mig alltid över att det där paketet dimper ner på exakt rätt dag varje år. Hur bär hon sig åt?
   Kram till dig min skånska vän! ♥

 3. Du är tillbaka på riktigt på Blogglandia. 🙂
  Jag gillar fotot på den söta tjejen som numera bor inom dig som alla andra åldrar gör.
  Vilken tacksam blomma att plantera ute. Förhoppningsvis blir det ingen större köldknäppar nu när vi är inne på sista sjättedelen av vintern.
  Det är alltså något visst med Ålandschoklad. Eller är den finsk?
  Kram Bosse

 4. Med en meter snö så kommer man inte till kyrkogården här utan får tänka på saknade hemma istället. Nu kommer väl snön snabbt att tina ihop och bli lite mindre för det har tinat i två dagar och stormat och det tar hårt på snön. För min del är det bra men skåningarna som kom igår hade nog önskat sig massor av snö.

  1. Det kan jag tänka mig att skåningarna vill ha snö. Och blåste ställer till det för vintersporten också. Inte för att jag tittar så mycket på det på tv, men det har inte undgått mig.
   Kram

Kommentarsfältet är stängt.