Påskplantering och styrelsemöte

Jag har just kommit hem efter att ha varit i Sanda hos vår nya ordförande i SPF Klintorten på ett första styrelsemöte. Vi måste ju försöka få igång någon typ av verksamhet igen efter pandemiuppehållet. Jag slapp köra för en av de andra styrelsemedlemmarna passerade Odvalds så jag fick skjuts. Det var inte helt lätt att komma på hur vi ska lägga upp mötena nu, men det ordnar sig nog efterhand. Tills vidare satsar vi på en vårfest i april, den där hörseldagen som blivit uppskjuten två gånger tidigare gör vi ett försök med igen någon gång i maj och sedan rullar det på med traditionellt firande den 6 juni på Klinteberget, Trivselkväll vid Valbyte och sen får vi se? Gott fika med toscakaka till fick vi innan vi åkte hem.

På förmiddagen körde jag till Suderviljan och köpte penséer och sedan var jag på kyrkogårdarna och planterade och när jag kom hem igen tog jag fram min hörnhylla från förrådet och satte den på sin plats och så ställde jag dit en kruka med påskliljor som jag drivit upp av fjolårets lökar och en skål med en påsklilja och småblommiga penséer. De ser inte så mycket ut för världen ännu, men till påsk har de nog piggnat till.

Nu ska jag försöka få till ett protokoll från eftermiddagens möte innan jag slår mig ner framför tv:n. I kväll ser jag först på SVTPlay: Husdrömmar och Annika – Mord till havs och sedan på 7:an: Hundar utan hyfs och Sveriges Mästerkock – Efter stängning.

Dagens ordspråk:
Ingen kan allt, men alla kan något.

Trevlig fortsättning på måndagen!

16 reaktioner till “Påskplantering och styrelsemöte

 1. Du har fått gjort mycket idag men du brukar vara flitig. Jag har bytt gardiner i vardagsrummet och dey känns bra.
  Kramar från oss

  1. Jag har suttit och tittat på mina vardagsrumsgardiner och tänkt att jag måste få till ett byte nu snart. Nu blev jag ju lite extra sporrad!
   Kramar till er!

 2. Ni kommer säkert på några bra aktiviteter men en vårfest låter som en trevlig början tycker jag.
  Så fint det blev på din hylla och blommorna lyser verkligen upp.

  Kram och god måndagskväll!

 3. Så flitig du har varit idag; du kan verkligen känna dig nöjd framför TV:n ikväll!
  Roligt att ni äntligen kan börja ha era möten på SPF igen efter det långa corona-uppehållet. Ska bli spännande att se vad ni hittar på i år!
  Så fint du har gjort på gravarna!
  Nu väntar tydligen kallare väder i hela landet; här har det blåst väldigt idag.
  Ha det bra, kram, Monica

  1. Det går dock ganska trögt med samlingarna. Det är många som ännu är försiktiga och en del har nog vant sig vid att sitta hemma. Det känns lite tragiskt faktiskt.
   Ja, nu väntar en vända vinter igen ser det ut som. Kram

   1. Jag tror som du att folk har vant sig vid att sitta hemma. Vi har dålig uppslutning i alla våra cirklar utom datacirklarna där det nu är smartphones od som gäller.
    Kram

    1. Vi får hoppas att det vänder och att folk vågar sig ut igen. Det här är rätt tråkigt faktiskt. Kram

 4. Åh så fint det blev med blommorna! Jag längtar faktiskt hemskt mycket efter att få sätta ut nåt färgglatt, för än så länge är blomningen ute inte så mycket att man kan njuta av dom blommorna. Man måste gå nära för att se dom…..
  Sen det här med hantverkare; Man är ”lite” trött på att alltid bli besviken. Fast den här gången blev det inte så länge, för precis nu så ringde det på dörren och där stod två(!) yngre män och utanför hade dom parkerat en skylift (vad dom egentligen skulle ha den till på en enplanare, men dom gör ju som dom vill). Så idag blir taket aif tvättat. Ska bli otroligt spännande att se hur det ser ut utan all påväxt!
  KRAM/

  1. Så skönt att de dök upp i dag. Hoppas att de gör ett bra arbete. Sonen hade sån där hustvätt för ett par år sedan och de kom också med skylift trots att även det gällde en enplansvilla. Jag tror att de inte vill upp och trampa på taket. Kram

 5. Du har alltid så mycket på gång. Jag beundrar din energi. Så fint det blev på din hylla. Det piggar upp med lite färg. Kram

  1. Ja det är roligt att pynta lite, men i dag är det isande kalla vindar så jag håller mig inomhus trots att det finns att göra ute. Kram

Kommentarer är stängda.