Eva och Claudio

Det är en mulen och grå lördag där regnet hänger i luften. Jag ska gå/åka och klippa mig på förmiddagen, så jag sitter här med nytvättat hår. I eftermiddag kommer Krister och Thomas och hälsar på ett tag och dessutom håller Eva och Bosse på med slakt, så jag måste nog titta till dem lite också.  Det är mycket på gång den här lördagen minsann.

Eva har en gammal skolkamrat från skoltiden i Eksta, som heter Hans-Åke Norrby. Hans-Åke har en trevlig Youtubekanal där han lägger ut inspelningar han gör med personer som han tycker har något intressant att berätta. Nu i veckan var han på Stenstugu och pratade med Eva och Claudio. Naturligtvis kollade jag mobilen med en gång i morse och i dag fanns inspelningen med.

Lite kort får det här inlägget också bli, för nu ska jag snart iväg. Det regnar rätt rejält just nu, så det blir nog en biltur till frissan och då får man starta tidigt, för man kan inte lita på att skitbilen fungerar.

Dagens ordspråk:
Tro inte allt du ser och tvivla på hälften av vad du hör.

Trevlig lördag!

 

28 reaktioner till “Eva och Claudio

 1. Fullt ös hos dig!
  Det måste jag lyssna på i eftermiddag eller i morgon eftermiddag. Varje eftermiddag brukar jag har ca 2 tim av podlyssnande och lite virkning, då passar detta bra in.
  Trevlig helg!

 2. WOW! Vilken musiker han är, din svärson! Underbar musik!
  Hoppas att du känner dig nöjd efter besöket hos frissan! Jag längtar tills jag vågar gå till min frissa – ser förfärlig ut i håret nu. Men nu har vi ju fått tid till första vaccineringen, så nu rör det på sig äntligen!
  Ha en skön lördag och hälsa Eva och Claudio!
  Kram, Monica

  1. Jag blev nöjd med klippningen. Hon tog det inte så kort med tanke på att jag varit så långhårig. Jag ska framföra din hälsning till Eva o Claudio.
   Kram

 3. Intressant och trevligt! Vad duktig Claudio är, fantastiskt, där är musiken i blodet!
  Trevlig lördag. Kram!

 4. Här har man inga problem med att gå till frissan precis! Det dröjer nog ett år till!!
  Ska titta på filmen i morgon, för idag ska jag strax titta på skidåkarna. Börjar 14.45 och jag kan ju inte se och höra filmen på 5 minuter…..
  KRAM/Susie

 5. Verkligen roligt att du delade med dig av detta!
  Roligt att få del av livet på Sicilien och även nu på Gotland.
  Fin musik spelar han Claudio.

  Jag har klippt mig ett flertal gånger, men haft det så bra att jag varit hos min frisör tidig morgon,ensam, och nu sist hade vi också varsitt munskydd. Hoppas du vart nöjd!

  Önskar dig en fortsatt fin helg!

  1. Tack Helena, jag ska framföra det till Claudio.
   Jag klippte mig i september, så nu var jag väldigt långhårig. Jag blev väldigt nöjd!
   Kram

 6. Hoppas bilen fungerar. Så tråkigt när man ska någonstans och blir stående.
  Ska titta på filmen när jag kommer hem. Har varit ute i nästan 5 timmar.
  Ha en fortsatt bra lördag!
  Kram

 7. Så trevligt det var att lyssna på Eva och Claudio och lyssna på fin musik också.

 8. Nu har jag suttit i lugn och ro och tittat. Tack för länken. Jätteroligt med intervjun och höra lite gotländska och spela, det kan han.

 9. Så roligt att få se och höra. Han är verkligen skicklig! Och så roligt att höra Evas gotländska och att alltihop var ditt fel – så kan det gå. Jag minns att min äldsta dotter tyckte det var SÅ besvärligt med allt visslande, och sen hennes lätta besvikelse när ingen visslade på Arlanda, när vi kom hem. Ha en bra helg nu!

 10. Så roligt det var att lyssna till berättelsen om din dotter och hennes man och få höra honom spela. Vilken duktig speleman han är. Tänk att flytta från varma italien och hit till kalla sverige men Gotland är förstås inte som norrland. Det är ju lite mer lika utlandet och södern än vad det är här. Jag skulle längta väldigt om jag inte kunde bo kvar i Italien. Förstår att dom inte kan åka dit heller nu under den här coronatiden.

  1. Annars åker både de och jag till Sicilien någon gång om året. Eva o Claudio har ju kvar sitt hem där, men nu tog det stopp. Få se när det kan bli nästa gång.

 11. Vilken trevlig film. Jag minns att jag har hört Eva berätta tidigare, men då tror jag det var i radio. Claudio är en mycket skicklig musiker. Hoppas du kom iväg till frissan. Kram

  1. Det var nog på radio du hörde Eva. Claudio är väldigt duktig. Det är synd att han inte får utnyttja sina kunskaper.
   Och visst kom jag iväg till frissa!
   Kram, Ingrid

 12. Nu har jag lyssnat på videoklippet (hade inte tid när jag såg det först).
  Trevligt att höra deras berättelse och så vackert Caudio spelar.
  Jag som trodde det var Eva som ville hem tillbaka till Gotland.
  Kram/Kicki

  1. Nej, Eva vill inte vara här. Hon vill till Sicilien igen, så rätt var det är sticker hon väl iväg….
   Kram

Kommentarer är stängda.