Glad måndag!

Det ska bli  ruskväder i dag med hårda vindar och regn, men nu på förmiddagen har det varit riktigt behagligt och  när till och med solen visade sig kunde jag ju inte motstå att ta en Klinterunda. Jag ska inte påstå att det varit solsken, men man har kunnat ana att det finns en sol bakom alla moln och det får man väl vara nöjd med.

Bloggvännen Carita tycker att vi ska muntra upp måndagarna med en bild, så det får bli den här. En kombination av den gamla Elekronikaffären och spegelbilden av fd Nybergs Skor.

Vävstolarna intar Klintehamn – Först Klinte kläder och nu Elektronikaffärens båda lokaler

Förutom den sköna promenaden har jag  anledning att vara glad över den tur i spel som jag haft den senaste tiden. Jag vann ju två Sverigelotter på nyårsbingot och den vinsten hämtade jag ut häromdagen och när jag skrapat de två nya lotterna hade jag vunnit 25:- på den ena.

I dag gick jag in på Konsum och bad att få byta ut den mot ett bättre exemplar. Killen i kassan kunde inte lämna någon garanti, men önskade lycka till och när jag kommit hem och skrapat den, visade det sig att jag vunnit 50:-. Det blir givetvis två nya lotter.

Dessutom hade jag 4 rätt plus ett tilläggsnummer på både lotto1 och lotto2 i lördags och vann 20:- och 21:-.  Ingen vet hur det här slutar!!

Fast jag vet precis vad Åke skulle ha sagt: ”Jag är alltid vinnare, för jag spelar aldrig!” eller också hade han dragit till med: ”Man ska tjäna sitt bröd i sitt anletes svett!”

Dagens ordspråk:
Låna inte av den rike och låna inte ut till den fattige.

Ha en glad måndag!

17 reaktioner till “Glad måndag!

 1. Somliga har tur med sina lotter. Grattis. Vi såg solen några minuter när vi gick vår promenad idag.
  Kram

 2. Då får jag önska dig en glad måndag och fortsatt lycka till med lotterna! Det ligger något i vad Åke skulle ha sagt men samtidigt så är man lottlös finns aldrig chansen och den vill man ha 😀

  Kram

 3. Det låter lovande med dina vinster! Snart får du placeringssvårigheter! Här har vi skottat 20 cm snö idag, i en köld på -0,5 grader. Och mer skall komma i morgon – i plusgrader. Det blir inte lika roligt skottande. Det skall blåsa också, så inomhussittande verkar vara den mest troliga motionsformen i morgon tisdag…

  1. Oj så mycket snö! Här har vi +3 och det började regna i eftermiddag och håller ännu på. Vi får väl se vad morgondagen har att bjuda på.

 4. Glad måndag!
  Man är olika! Jag tar nästan aldrig lotter. Hade en bingolott på Uppesittarkvällen för 100 kronor men jag har aldrig vunnit på bingo, spelade mycket då jag jobbade i Ed. Jag är nog lite Åke där, haha 😀
  Men lycka till! Kram!

  1. Jag har en rad på postkodlotteriet annars köper jag inte mycket lotter, men barnen vet att jag tycker att det är roligt så jag får det ofta i present.
   Kram

 5. Gratulerar så mycket till vinsterna! Det var ju inte dåligt, så många ggr du vunnit! Många bäckar små…
  Här har det varit busväder idag med rätt starka vindar, så här blev det ingen promenad.
  Efter alla helger vidtar nu oxveckorna, det är bara att kämpa på!
  Ha en skön måndagskväll, kram, Monica

 6. Än idag gamla spinnrocken spinner…. Det var väl så han sjöng, Cacka Israelsson. Det har kommit mycket snö här i min del av Stockholm. Jag hoppas vägarna schysstar till sig tills jag ska åka söder ut igen. Det är en vecka till dess så vi får se hur det blir. Måste ner eftersom jag har arbetspass bokade.
  Idag har jag inte varit ute alls, har sovit en lång middagslur eftersom jag blev väckt av vuxna karlar som väsnades i trappuppgången. Jag var ute och sa till dem halv ett och sedan tjugo över ett, då hotade jag med att ringa polis. Det blev lugnare men de var kvar för porten varken öppnades eller stängdes. Det var hemskt obehagligt. Man är inte så kaxig när man bor på bottenvåningen, det är ju bara att slå in ett fönster om man är ondsint.

  Ha en bra måndagskväll!
  Kram

  1. Jag vet de som aldrig skulle kunna tänka sig att bo på bottevåning, just av risken att få inbrott. Tur att de lugnade ner sig till slut i alla all så att du fick sova.
   Hoppas att väglaget inte blir alltför besvärligt!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s