Det är inga problem….

…att hålla sig för skratt:

 • Det snöslaskar i dag också.
 • Igår skrämde M/S Visborgs manövrar folk från vettet och i dag är hon inställd för uppstädning efter gårdagens hårda väder där det blev både material- och personskador.
 • I dag är M/S Visby, som skulle ersätta M/S Visborg, inställd på grund av fel med bogporten.
 • Översvämningarna i Halland och på andra ställen i landet ställer till det och de drabbade och även vi andra lär få se ökade premier för hemförsäkringarna.
 • Coronaviruset sprider sig över världen och får svåra följder på världsekonomin.
 • …och för min ekonomi också, för börsen sjunker, för vilken dag i ordningen vet jag inte, och sparkapitalet naggas i kanten.
 • Min rygg är dum mot mig.


Dagens ordspråk:

Med lögner kan du kanske ta dig fram i livet – men du kan aldrig vända åter.

25 reaktioner till “Det är inga problem….

 1. Jag håller med dig om det mesta , eländes elände!
  Här vaknade vi till ett tunt snölager, så för första gången den här ” vintern” har jag lagt ut havregryn till koltrastarna på fönsterblecket i köket! Annars så är jag glad att slippa häva mig ut i morgonkylan och snögloppet ,är tacksam för vår varma sköna våning med tanke på alla olycksdrabbade medmänniskor runt om i världen!
  Fortsatt uthärdlig torsdag önskar vi dig!😍😍😍

 2. Jag kan också bara instämma så suck och åter suck. Jag borde avyttrat mina fonder för ett tag sedan men nu är det bara att ha is i magen…

  Kram och god torsdag!

 3. Det är inte roliga tider just nu. Översvämningarna i Ljungby och andra orter är väldigt otäcka. Nu har vi fått snö och minusgrader så nu funderar jag på hur växterna klarar detta. Coronaviruset känns lite oroande men det påverkar inte min ekonomi.
  Kramar från oss

 4. Usch ja, det var inga glada nyheter du kommer med idag! I förrfjor var det vattenbrist, i år är det översvämningar, det jämnar väl ut sig till sist, får man hoppas.
  Coronaviruset är ju skrämmande, man får försöka att inte träffa för mycket nya människor och hoppas att de får bukt med det.
  Men din rygg låter inte kul, hoppas att du kan få någon hjälp med den, Sjukgymnast (eller fysioterapeut, som det nuförtiden heter…), kan inte en sådan hjälpa?
  Ingen snö här än, men i natt var det nere på 0 grader, så vem vet?
  Må så gott det går, kramar, Monica

  1. Visst är det översvämningar och vi har fått mer än nog med nederbörd, ändå blir det bevattningsförbud här på vissa delar här ön från 1 april?!?! Man begriper ingenting!
   Jag har ett samtal med min osteoporosläkare i april, men det verkar som om den nya medicineringen fungerar dåligt.
   Kram

 5. Man behöver inte bära all världens elände på sina axlar – endast det man kan göra något åt. Coronaviruset verkar vara mer ”presspemi”, sprider sig mest genom sociala och andra media. Min börs bara stiger och stiger – den blir nämligen lättare, utgifterna just nu är på starkt uppåtgående… Här skiner solen och vår el-förbrukning från nätet visar noll!

  1. Så härligt med lite optimism Märtha! Jag kom just hem efter en vända Konsum tur- och retur och jag klarade mig undan både regnskurar och snö. Det får man ju vara glad över! ♥

 6. Ja … vädret är som det är … och allt det andra också. Inte mycket att göra, bara hoppas på att allt blir bättre snart.
  Kram

 7. Egentligen skulle man inte välja Gilla här.
  Men jag brukar gilla då folk är öppna och skriver vad dom tänker.
  Visst är mycket märkligt i världen nu – men vi lär ha haft konstiga vintrar förr, snöfattiga – på 1700-talet 😀 Och pandemier har vi haft också på 1900-talet.
  Men ändå!
  Kram och hoppas din rygg blir bättre och att sparkapitalet inte helt försvinner!

 8. Jag undrar jag, hur ska det sluta med allt elände? Jag köpte en bukett tulpaner, för att hjälpa upp humöret 😀
  Jag vågar inte titta på mina besparingar, rädd att de får vingar då.
  Många resebolag som säkert hatar Coronaviruset. Ingen vågar snart ut och resa.
  Trevlig torsdag, kram!

 9. Så där ja, lite vitt på marken. Här är det 15 grader kallt och det är skare på snön så man kan gå oppepå som tur är och det har Jack och jag gjort idag.

Kommentarer är stängda.