Före – Efter

Det är ett strålande vackert väder i dag och när jag morgonpysslat färdigt greppade jag sekatören och gick ut och började beskära mitt lilla eukaluptusvide (hakuri nishiki). Jag hade först tänkt vänta ett tag till, men sen fick jag se en granne som var ute och beskar sina träd, så då vågade jag mig på det också och det var nog rätt, för grenarna knoppas faktiskt redan.


Nu får vi hoppas att jag inte gått för hårt åt det, men jag gjorde som förra året och då gick det strålande bra.

I dag är det annars ingenting speciellt på gång förrän i kväll, när vi ska ha ett styrelsemöte i bostadsrättsföreningen, så efter lunch ska jag nog gå ut på en promenad i det fina vädret, men man får nog klä på sig ordentligt för det blåser rätt kallt.

Ha en trevlig onsdag!

22 reaktioner till “Före – Efter

 1. Tänk att det redan är dags att beskära träd. Det är väl ett riktigt vårtecken.
  Ha en bra dag och skön promenad!
  Kram

 2. Så bra det blev! Nu fick jag en påminnelse om att vårt körsbärsträd måste beskäras men det får en arborist göra. Det har blivit så stort att vi inte når själv längre.

  Prisbilden här för en trea på bottenplan är ca 4 miljoner så det gäller att man är övertygad…

  Kram och ha en bra dag!

  1. Nästan så är läget i Visby också, men här i Klintehamn är 1 milj väldigt mycket för en lägenhet. Hoppas att ni hittar något ni gillar.
   Kram

 3. Jag skulle kunna sätta samma rubrik på ett nytt blogginlägg som du gjorde idag! Fast jag har inte klippt något träd, men jag har räfsat ur några rabatter och en bit av gräsmattan. Det blev 2 sopsäckar och ändå har jag plockat de flesta björkkvistarna och lagt i en hög!
  Idag har vi ett alldeles underbart vårväder; jag blev så varm när jag räfsade att jag tog av jackan!
  Och det spås ju vår över hela landet…
  Ha en skön eftermiddag och lycka till på styrelsemötet ikväll!
  Kram, Monica

 4. Oj, vad det var länge sedan jag var hos dig! Ber om ursäkt för det, men jag har varit tvungen att prioritera bort mina bloggvandringar. Försöker bara återgälda dem som sporadiskt tittar in på min blogg …
  Tog mig i kragen när jag såg en kommentar hos Bosse.

  Du har bytt blogg ser jag? Får man fråga varför?

  Kram

 5. Ditt träd var så vackert förra året på bilder, så det blir säkert bra nu också! Och så skönt att du fick bilen genom besiktningen så smidigt.

  1. Jag hoppas att trädet blir fin i år också. Visst är man glad när man åker ifrån besiktningen med blankt protokoll. ♥

 6. Härligt ❤ Du verkar ha vår där "nere på ön" 🙂
  Vi har haft glashalt, blåsigt, kallt, -6 som känns som minus -15. Gråväder.
  Kan bara bli bättre. Varmare… ljusare.
  Kram!

 7. Så härligt vårlikt att beskära ditt träd, det blir säkert jättefint.
  Nu börjar man nästan tro att vi inte får nån mer vinter.
  Kram/Kicki

 8. Det blev bra och det kommer säkert att bli ännu finare när det börjar skjuta nya späda skott. Vårlikt hos dig … det var det här också igår, men idag snöar det! Inte kul alls!
  Kram

 9. Jag tror aldrig jag sett ett eucalyptosträd i någons trädgård. Är det ett vanligt på Gotland? Själv sågade jag ner två buskar vid ingången igår, men idag ösregnar det, så rötterna får stå kvar nån dag till. Kram

  1. Ja det är rätt vanligt i såna här småtäppor, fast oftast står de nog i kruka. Här lär det bli snö i dag, så vårkänslorna blir nog avsvalkade.
   Kram

Kommentarer är stängda.