Påfyllning

Lagom när all snö försvunnit och jag hade funderingar på att gå ut och snygga till efter snöhögarna på gräsmattan, satte det igång att vräka ner stora, stora snöflingor……

IMAG0039
….och nu är det ganska vitt igen. Ännu har vi ett par plusgrader, så snön smälter förhoppningsvis igen. Jag tycker att det räcker nu!

tele Telefonen ringde! Det var en bekant som ville ha reda på lite om pappas järnhandel och vad som hänt med den. Det var riktigt trevligt att få rota lite i minnenas arkiv och det blev ett långt samtal.

img001
Här sitter vi tillsammans med pappa på trappan till Klinte Järnhandel.

När vi pratat färdigt efter ca en halvtimme, hade snövädret övergått i regn och nu är snart gräsmattorna gröna igen.

Ha en fin måndag!

16 reaktioner till “Påfyllning

 1. Här är det fortfarande gråväder och flera plusgrader. men det skulle klarna upp mot eftermiddagen, så promenaden får vänta.
  Jag har klickat i, så att jag får ett mail när du gjort ett inlägg i den här bloggen, men jag får inte upp det på ”bloglovin”, där jag ser dina gamla inlägg… Ja, det ordnar sig väl, men jag vill ju inte förlora dig som bloggvän!
  Kram, Monica

  1. Jag satt och funderade på om det var något jag skulle göra, men ser ju nu att det ordnat sig. Här blir det knappast någon promenad i dag, för det är ett fasligt slabbväder.
   Kram

 2. Var du glad att det regnar bort. Här har snön vräkt ner i flera dagar och det är minst en meter snö och vi skottar och skottar men varje morgon är det lika mycket igen. Så idag blev det en solig dag och 12 grader kallt. Önskar att det varit i lördags för då missade jag en rolig 60-årsfest. Jag körde fast på vägen dit och var tvungen att vända om.

 3. Så här var du nu. Saknade dig i min vänlista. Så det har krånglat så på Blogger, så synd. Förstår inte detta att det är så olika.
  Men nu så är vi i vänliga veckan, visserligen borde den gälla jämt, och då skickar jag dig en vänlig kram och ha det så gott!

  1. Jag tröttnade på alla klagomål över svårigheterna att kommentera. Få se om det går bättre med den här nya.
   Fast jag är inte helt såld på wordpress.com, den har sina begränsningar.
   Kram

Kommentarer är stängda.