Flytt (Nu igen!)

Är jag i valet och kvalet? Det kan man nog lugnt påstå. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska fortsätta blogga, om jag ska fortsätta med blogger, eller om jag ska byta till den här. Det finns för- och nackdelar med allting.

Ibland känner jag för att lägga ner, men när jag sitter här i min ensamhet är ju bloggen och ni ”där ute”, som jag vet tittar in då och då (om jag nu har några kvar efter det här bytet) de jag har att ”prata” med. Jag menar inte att beklaga mig, för det är upp till mig själv att hålla kontakten och se till att det sociala livet inte blir alltför torftigt, men man är som man är och till en del går det nog att skylla på barndomen. Man fick lära sig att hålla sig på sin kant och inte öppna sitt hjärta för vem som helst.

Jag förstår de som inte gillar sånt här velande, men de som hänger med kommer jag givetvis att ta emot med glädje och alla bloggare läggs in i blogglistan efterhand som de dyker upp.

Det finns hopp om livet!

20 reaktioner till “Flytt (Nu igen!)

 1. Självklart hänger jag med och jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga, vad det än blir för bloggleverantör du anlitar! Det är så trivsamt och trevligt att följa dig i din blogg och jag tycker att du har ett rikt socialt liv, med familjen först och främst, men även med SPF och Kupan, där du ju har mycket att göra och träffar många! Jag är inte alls så aktiv som du och tycker mig ha fått några väldigt goda vänner via bloggen!
  Stor kram till dig!
  Monica

 2. Jag fortsätter att följa dig vart du än tar vägen. Kanske inte alltid kommenterar, men tittar in gör jag.
  Härligt med vårtecken. Vi går mot ljusare tider.
  Kram!

 3. Snälla Ingrid, sluta inte blogga! Vi är många som skulle sakna dig och dina trevliga inlägg – även om jag själv inte är så aktiv längre på grund av MiML:s skruttiga hälsotillstånd.
  Varm kram- och trevlig helg!
  Gigi

  1. Tack snälla du! Jag ser dig ju på Facebook ibland och får njuta av de vackra solnedgångarna över Tjärnen.
   Kram ♥

 4. Självklart hänger jag med även om jag sällan kommenterar. Det är ju ett kanonbra tillfälle att ha koll på vad som händer hemma på ön ❤

 5. Så klart att du ska fortsätta blogga! Vi är många som läser dina trevliga inlägg och njuter av fina foton därtill!
  Kul med lite förnyelse kanske vad gäller bloggverktyg etc. Själv är jag för lat för att byta. Snart är det 10 års sedan jag började blogga. Då var yngsta barnbarnet nästan nyfödd. Tiden går….
  Men Dagny Karlsson slår vi inte! Vilken glädjespridare! 106 år… Så fantastiskt.
  Nåväl – såklart jag följer med oavsett var du håller till i bloggvärlden

  1. Nej du, någon Dagny lär jag nog inte bli i alla fall, men ett litet tag till håller jag väl ut. Tack för dina vänliga ord!
   Kram ♥

 6. Åh, jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga. Och, jag ska bli lite bättre på att lämna avtryck då jag varit in och läst. Det är ju faktiskt så att vi alla väl vill att bloggen ska vara en ”2-vägs…”, och kontakten är ju så uppskattad på båda ändar.

  Var du ska blogga är ju helt upp till dej. Det är viktigt att man trivs med bloggen, för att man ska få inspiration att blogga.
  Så, var du än fortsätter att blogga kommer jag att fortsätta att komma in och läsa (OCH kommentera)… så länge jag vet adressen.

  Jag hoppas du mår bra!
  (((kram)))

  1. Ibland blir man bara så trött på sig själv och då tycker man att det inte finns så mycket att skriva om, men det gläder mig att du vill fortsätta att följa mig. Jag mår väl hyfsat bra, men man blir ju inte yngre och piggare med åren precis, men så är det ju med alla.
   Kram ♥

 7. Klart att du ska fortsätta blogga. Säger som du – roligt med alla som tittar in på bloggen även om man inte har träffat dem irl. De blir ibland mer än de riktiga vänner som man har. Och jag har inte så många sådana. Och omväxling förnöjer med tanke på bytet. Jag själv kommer att hålla mig till Blogger eftersom jag äntligen har lärt mig att skriva och lägga in bilder där. Men du är ju en fena på datorer så det blir väl inga problem för dig med bytet. Ha det gott!
  Kram från Ingrid

  1. Tack för uppmuntrande ord Ingrid! Det här var lite knepigare än jag trodde, men jag gillar ju utmaningar, så det blir säkert bra.
   Ha en härlig söndag! ♥

 8. Jag kommer att följa med hur många gånger du ära byter bloggplats. Du är den av mina bloggvänner som jag haft längst kontakt med. Ibland kan jag också bli så frustrerad på blogger, men jag testade wordpress och fattade ingenting, så jag stannar nog kvar. Ha det så bra.

  1. Så roligt att du vill fortsätta följa mig. Jag gillar din blogg också med alla roliga underfundiga inlägg.
   Trevlig söndag Gunnel! ♥

 9. Sluta blogga är det verkligen inte tal om om jag får bestämma. Jag skulle sakna dina tankar alldeles för mycket. För min del spelar det ingen roll om du byter portal för jag hänger med. Jag uppskattar att läsa vardagsbloggar för så ser livet ut. Vilken vanlig människa lever varje dag i sus och dus? Just din blogg är en av mina favoriter!

  Kram och ha en fin söndag!

 10. Jodå, dig släpper jag inte i första taget. Gillar att läsa om ditt liv. Så jag hänger med oavsett var du bloggar.
  Kram

Kommentarer är stängda.