Tisdag

Det blåser i dag också, men det är solsken och +4º, så jag har varit ute på en promenad i skogen, där är det i alla fall lite lä, men det är vått i markerna nu och till och med på Barkan skulle man nästan behövt ha stövlar.

Nu är det blött i skogen

Gårdagens möte avlöpte lugnt och vi var över fyrtio stycken som mötte upp i församlingshemmet. I år hade vi en van ordförande som skötte förhandlingarna, så det var snabbt avklarat och i dag har jag producerat två protokoll, men det sparar jag tills i morgon, för nu plingar dörrklockan och jag får ett besök.

15:40 Nu har besökarna gått och medan de har varit här har en gryta med köttfärssås stått på spisen och puttrar och om ett tag ska jag sätta in en lasagne i ugnen.

 

Dagens ordspråk:
Man får ta folk som de är och inte som man vill att de ska vara.

14 reaktioner till “Tisdag

 1. Det verkligen väldigt vått i markerna nu så jag förmodar att grundvattennivåerna är höga! Så gott med hemlagad lasagne.

  Krama och god eftermiddag!

 2. Lika vått i markerna här också, trots vår sandjord. Idag är det omväxlande regn och sol och ganska blåsigt fortfarande. Skönt i solen om man hittar lite lä…
  Lasagne gjorde jag förra veckan och det blev till två middagar till, som jag har i frysen.
  Ha en skön kväll, kram, Monica

  1. Jag gör också en stor sats när jag är på gång och trots att jag bjöd Carina o Bosse på middag i kväll har jag nog kvar så att det blir en fyra mål till mig.
   Kram

 3. Vi har inte alls vått i markerna, men det är ju inte så mkt regn som kommit heller.
  Var det dina sista protokoll? För visst har du avsagt dig den sysslan.
  Kram/Kicki

  1. Nej i pensionärsföreningen ska jag vara kvar. Där är vi ju lite gamla och gaggiga allihop så där kan man hänga med ett tag till. Det är uppdraget i bostadsrättsföreningen som jag avslutar nu och där går jag ur styrelsen också.
   Kram

 4. Härligt med skogspromenader ,,, men det ser ut som det hade passat bra med stövlar. Väldigt blött här också, men grundvattnet är fortfarande under det normala även här i Östergötland.
  Lasagne åt vi för några dagar sen … gott, gott!
  Ha en fin dag!
  Kram

 5. Så blött markerna och sådan blåst ni verkar ha haft. Så de inställda färjorna nedan.
  Bra att mötet gick bra.
  Vilken lyx att få färsk fisk!
  Ha det bra!

Kommentarsfältet är stängt.