Lekstuga

I dag har det varit lekstuga här på förmiddagen, för jag laddade upp min nya mobil i morse och nu har jag suttit och flyttat runt på appar och försökt komma underfund med hur kamerainställningarna fungerar. Jag tycker att det mesta är smidigt och bra, men visst är Samsung lite annorlunda än de HTC-mobiler jag haft under 12-13 år. Den första blev nog fem år innan jag bytte ut den och den som nu blir ersatt, har jag haft i sju år.

Jag tycker att nyförvärvet tar lite bättre bilder faktiskt. Jag provad ett ute och ett inne och jämförde med den gamla. När man jämför med bilderna nere, som är tagna med den gamla mobilen är skärpan mycket sämre .

Nu ska jag slut leka och gå och fixa till lite lunch och sen ska jag ta mig en promenad. Det är ganska hyfsat väder i dag och ett par grader varmt. Anders är det också, så om allt stämmer borde det bli en vit, eller åtminstone en kall, jul.

Trevlig onsdag!

22 reaktioner till “Lekstuga

 1. Ja, bilderna blev onekligen mycket klarare med den nya mobilen! Jag märker, när jag fotar med makens iphone, som är mycket nyare än min, att bilderna blir bättre, så kamerorna i mobilerna blir allt bättre.
  Grå- dag här idag, det blir en innesittar-dag.
  Må så gott, kram, Monica

 2. Grattis till din nya telefon. Hoppas att ni kommer att trivas bra tillsammans. Visst syns det stor skillnad på bilderna så nog är kameran bättre på en ny telefon.

  Önskar en god onsdag nu!

  Kram

 3. Grattis till nyförvärvet Ingrid!
  Det är alltid roligt med nya prylar, men det är ofta en liten utmaning att lära sig alla nyheter.

  Jag måste hålla med dig om at bildskärpan och färgåtergivningen på den nya mobilkameran är betydligt bättre än på den gamla. Så roligt!
  Du får ta lite fler bilder utomhus nu på din promenad.
  Ha det gott!
  Kram,
  Gigi

  1. Tack så mycket och visst är det roligt att få nya leksaker. Den gamla sitter mestadels på laddning och en del appar gick inte längre att använda, så det var dag. Kram

 4. Min nuvarande Samsung (tredje eller fjärde) har några år på nacken, bilderna har t.o.m varit tillräckligt bra för publicering i tidning. Men Canonen är ändå några snäpp bättre!

 5. Det är en tydlig skillnad på bilderna. Hoppas du ska bli nöjd med din nya mobil. Det slaskade här med igår, men jag tvivlar på att det blir en vit jul här ändå. Det har inte hänt på evigheter. Kram

Kommentarer är stängda.