Shoppingtur med förhinder

Igår åkte jag till Hemse, bland annat för att se om Klädbutiken hade några långbyxor till mig. Solen sken bitvis rakt i ögonen på mig när jag körde dit, men jag har solglasögon liggande i bilen, så dem fick jag ta på mig och så köra lugnt och försiktigt, men när jag kom till ”Gamen i Fardhem” var jag så trött i huvudet av allt solflimmer så jag åkte in där trots att jag inte tänkt göra det. Där finns det alltid något man behöver och i går fyndade jag rengöringstabletter till diskmaskinen.

Väl framme i Hemse gick jag direkt till Klädbutiken och visst fanns det långbyxor till mig, men när jag stod där i provhytten ringde mobilen. Jag tror inte att jag ska gå något närmare in på vad det rörde sig om, men det var bara att betala och åka tillbaka hem till Odvalds igen. Jag som hade tänkt mig att göra flera ärenden. Det var onekligen lite snopet!

När jag kom hem åt jag en sen lunch och sedan sydde jag upp benen på de nyinköpta byxorna, som jag tror att jag kommer att trivas med dem. De sitter så bra, har ordentliga fickor och är väldigt mjuka och behagliga, men jag skulle ju haft tag i ett par snygga svarta också, men det hann jag ju inte.

I dag är det riktigt mörkt, det är 4,5 grader varmt och det har regnat lite lätt på morgonen. Om molnen lättar lite kanske jag tar mig en promenad ner till Konsum, annars sitter jag väl här vid datorn och pillar lite. Jag håller på med årskrönikan för år 2007 och jag har ännu några månader kvar.

Trevlig tisdag!

19 reaktioner till “Shoppingtur med förhinder

 1. Dina nya byxor ser verkligen trevliga ut! Så bra att dom var mjuka och satt bra, mer kan man ju inte begära. Man ser ju onekligen mera ”klädd” ut med sådana än med jeans. Svarta byxor har jag faktiskt, dom är så bra, passar till allt.
  Mörkt och dystert här idag också, vi får se om det blir någon promenad här.
  Spännande med dina årskrönikor, jag har läst 2008, så roligt och intressant!
  Ha en bra fortsatt dag, kram från mig!
  Monica

  1. Jag har varit ute en vända till Konsum och det var riktigt behagligt. Bara det inte blåser kan det nästan få vara vilket väder det vill.
   Kram

 2. P.S. Vill du försöka skriva en kommentar i min blogg? Jag har anmält att det inte gick till blogg.se, men nu tror jag att det funkar igen…
  D.S.

 3. Grattis till dina byxor som ser väldigt snygga ut. Lite snopet att du fick avbryta shoppingrundan så snabbt men det kommer väl fler tillfällen. Du kom ju hem med det viktigaste i alla fall.

  Kram och god tisdag!

 4. Sköna kläder är det bästa som finns! Jag handlar inget annat. Jag ska trivas i dem och de ska sitta skönt, allt annat är egalt för mig. Snopet att du fick åka hem men du slapp väl solen i ögonen på vägen hem i af?

 5. Grattis till ett bra långbyxköp. DE är snygga. Jag skulle med vilja ha ett par rutiga, det är alltid gångbart. Kram

 6. Fina byxor! Jag har väl lite dille på byxor, har många, men ibland vill jag ha nytt. Svarta är alltid bra att äga också, går till det msta.
  Usch, jag tycker det är tråkigt väder så jag har ”jobbat” en del här hemma med ett av mina uppdrag.
  Ha det gott och kram!

 7. Snygga byxor och fina. Du får ta en vända till så hittar du säkert ett par svarta.
  Samma tråkiga väder här och vi behöver sol så man blir piggare.
  Kramar från oss

Kommentarer är stängda.