Höstruskigt

Riktigt regnig dag i dag, påstår min mobilapp från klart.se att det ska bli och det är igång och stritter. I morse tömde jag regnmätaren på 10 mm, få se hur mycket det kan bli i dag. Man ska väl vara tacksam över nederbörden, men det är lite trist ändå, men jag får väl göra som jag gjorde igår: sitta vid datorn och pilla, läsa om Kristoffer Bark och hans sökande efter dottern Vera och så se på tv förstås.

Igår kväll blev det mycket matlagning först Halvåtta hos mig och sedan startade Sveriges Mästerkock VIP. Jag vet inte varför det är så lockande att se andra laga mat👨‍🍳 men matlagning blir det i kväll också, för då startar Kockarnas kamp. Vilken märklig programplanering TV4 har gjort som lagt matlagningsprogrammen kvällarna efter varandra?

Nu mullrar åskan och regnet ökar i styrka! Det är nog dags att avsluta här.

Trevlig tisdag!

20 reaktioner till “Höstruskigt

 1. Så vackra höstfärger det är på din första bild idag! Här ser det också ut att bli en innedag, det har regnat i natt och är gråmulet och blött ute. Vi jobbade lite i trädgården igår, men idag vill man inte hålla på i allt det våta.
  Ja, det är konstigt att man gillar matlagningsprogram så mycket! Vi följer dem också, utom halvåtta hos mig, som vi tröttnat på.
  Hoppas att du får en mysig innedag idag, Ingrid!
  Kram, Monica

  1. Tack, visst är det fint och tornet är är Klinte kyrka.
   Då har vi likande förhållanden i dag. Här kom det en ordentlig åskknall också och nu vräker regnet ner.
   Ha det så gott! Kram

 2. Då såg vi samma program i går och kommer att se samma i dag med förmodar jag. Visst är det roligt att se andra laga mat så jag missar inte ett avsnitt.
  Även här är det rejält höstväder i dag och typiskt nog hade jag inte bilen. Men visst, det fungerade att cykla i regn också.

  Önskar en fortsatt fin tisdag!

  Kram

  1. Jag har inte kollat regnmätaren, men det har nog inte kommit så mycket i dag. Just när det åskade kom det en ordenligt skur, men den var kortvarig. Ha en trevlig kväll och kramar till er!

 3. Oj, åska! Det tror jag inte vi haft än, men nog har det kommit rejäla skurar Och det lär bli likadant i morgon. På Ikea hade man börjat montera upp julgranarna i dag…

 4. Det var inte måttligt vad det regnade idag när vi var till Visby för mitt besök på Korpens rehab! det tog massor med timmar, Först började dom prata om att jag skulle dit ett par gånger i veckan, men det sa jag ifrån direkt. Till slut fick jag dom att förstå att jag ville gå i Hemse, så dom skulle ringa dit. Inte tänker vi åka 9 mil varje gång när man kan åka bara 3…..
  Det hade kommit 10 mm här också, men efter alla skurar så är det väl minst 3-4 gånger det!
  KRAM-Susie

  1. Det var ju för väl att du kan få åka till Hemse i stället. Så mycket enklare för både dig och Rolle. Nu är det verkligen höstruskigt på allvar!
   Kram

 5. Vacker höstbild på din nya header.
  Vi kolar också på Halv 8 hos mig. T.o.m. Berra gillar programmet.
  Men nog är det lite väl mycket matlagning på fyran, även om vi kanske kommer att följa Mästerkockarna, som även vi tittade på igår.
  Grått och blåsigt här idag. Hade planerat höststädning i trädgården, får väl se hur det blir med det.
  Kram

  1. Mycket matlagning blir det och i kväll är det bakning, andra programmet på årets Hela Sverige bakar. Här är det ännu lite solsken, men det blåser något helt förfärligt.
   Ha en fin dag! Kram

Kommentarer är stängda.