Mission accomplished

Jag har inte så många uppdrag längre, men ännu uppdaterar jag hemsidan för föreningen Italiens vänner Gotland när de behöver hjälp med det. Föreningen har, likt många andra föreningar, legat i träda under pandemiåren och i sommar har det inte heller varit några aktiviteter, men nu har de ett par träffar på gång under hösten och ville få hemsidan uppdaterad, så det gjorde jag direkt i morse.

Annars är det mest SPF som jag ägnar mig åt och i oktober kör de verkligen hårt. Förutom vår vanliga föreningsverksamhet droppar det in den en uppmaningen efter den andra om att man ska delta i webbinarier: 13 oktober handlar det om hemtjänstindex, 18 oktober också om hemtjänstindex och 19 oktober ska vi få ta del av rekryteringstips. Förhoppningsvis håller de bara på ett par timmar varje gång.

Det blåser som attan i dag, men solen skiner och det är 15º, så man får väl vara nöjd ändå. När jag var klar med dagens uppdrag gjorde jag mig redo för en sväng med bilen. Först åkte jag till biblioteket och lämnade tillbaka Saknad Dotter. Nästa bok i serien med Kristoffer Bark som deckare fanns inte inne, men jag hoppas att man inte behöver läsa böckerna i ordningsföljd, så jag lånade Dansa min docka, som var den enda de hade för tillfället.

Sedan åkte jag till Konsum och veckohandlade, för förråden behövde verkligen fyllas på. Rackarn´s vad den där veckohandeln börjar bli dyr! Jag ska inte beklaga mig, för mig går det ingen nöd på, men jag kan tänka mig att för en stor familj måste det vara väldigt kännbart.

Lunchen är avklarad och när det här är uppdaterat sätter jag mig i soffhörnan och läser en stund tills det är dags att knäppa på tv:n. Helst ska det inte göras förrän till 16:nyheterna. Jag försöker ransonera tiden framför tv:n, för det har en tendens att bli alldeles för många timmar om dagen. 😉

Trevlig piglördag!

16 reaktioner till “Mission accomplished

 1. Jag tycker att du har många uppdrag och åtaganden! Strongt gjort, verkligen! Själv gör jag ingenting sådant…
  Imorgon ska vi också veckohandla, listan börjar bli lång och fy, vad det kommer att bli dyrt! Säger som du, vi klarar oss bra ändå, men stackars alla med stora hungriga familjer!
  Ikväll ska vi äntligen ha vår sedvanliga ”tjejträff” hos min barndomsväninna i deras sommarhus tvärs över vägen.
  Det hanns aldrig med i somras, men nu ska det ändå bli av. SÅ kul!
  Ha en fortsatt fin onsdag, kram, Monica

 2. Du kan läsa böckerna i vilken ordning du vill. Det är avslutade fall om jag minns rätt. Ja nu är det väldigt dyrt med maten och som fattigpensionär känns det. Snart är våran ICA butik klar efter branden i mars så då slipper jag köra till Växjö.
  Kramar från oss

 3. Idag gillar inte google mig alls. Eller det jag skriver. Jag har gjort 7 försök att posta min kommentar, men den kommer inte upp hos dig. Varje gång jag kommenterar hos dig måste jag, sedan flera månader tillbaka, logga in hos google. Så märkligt och så jobbigt.

  Kram

 4. I dag fick vi en massa regn och jag vet att det behövs, och jag ser ingen sol i sikte på väderappen heller. Ja ja, det är höst, jag borde nog ta mig i väg till biblioteket även om vi inte har en enda kakelugn…

  1. Här har det varit sol hela dagen! Huvudsaken är ju att biblioteken har böcker. Kakelugnar är trevligt, men absolut inte nödvändigt. 😍

 5. Du är verkligen inte arbetslös! Håller med om att maten blivit fruktansvärt dyr. Jag ser när jag är med Ulrika nån gång och handlar mat vilka summor hon kommer upp i. Hon får ju räkna md 3 vuxna i familjen och en ung kille har bra aptit. Kram

 6. Tyvärr har många föreningar legat i träda men desto roligare när det börjar hända saker igen. Bra att du kan vara behjälplig med hemsidan.
  Nog har det blivit dyrt att handla. Vi är ju bara två men jag vet ju hur mycket den lilla familjen handlar för. Ibland tror jag att vissa produkter höjs ”bara för att”…

  Kram och god kväll!

 7. Härligt med höstrusk, få sitta vid tv:n eller sätta sej med en god bok!
  Kram i rusket! Inger

Kommentarer är stängda.