45 kronor….

….fick jag i ersättning för förpackningarna med Risifrutti som jag inte gillade p g a att jag tyckte att riset i dem var underkokt och av det bifogade mejlet framgår det ju att jag inte är den enda som tycker så. 45:- får man väl säga är ok, det täcker mitt utlägg i alla fall.

Bifogat mejl från Orkla:

Hej Ingrid,

Tack för att du hörde av dig angående Risifrutti® Hallon. Din synpunkt är värdefull och den använder vi i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Vi har blivit uppmärksammade av våra konsumenter angående detta bekymret.

Vi har inte gjort någon receptförändring på vår Risifrutti, det är samma goda recept som vi utgår efter. Råvaran, i detta fallet riset, kan däremot variera. Ibland tjocknar inte mjölken med riset så mycket som den bör göra och riset förblir hårt. Vi arbetar aktivt tillsammans med våra risleverantörer för att alltid få hög kvalité på råvaran, med så lika egenskaper som möjligt vid varje leverans.

Jag förstår att du inte tycker din Risifrutti håller den kvalité du är van vid, men jag hoppas att du fortfarande har förtroende för vår produkt. Jag kan garantera att vi jobbar hårt för att leverera ut så bra Risifruttis som det bara går, både i smak och konsistens.

Som tack för din kontakt och engagemang önskar vi ersätta dig och skickar därmed ett sms med en varucheck till ett värde av 45 kronor som du kan använda till valfria produkter i vårt sortiment.

För kännedom så tar ICA inte emot vår digitala varucheckar men övrig daglig varuhandel gör det.

Med önskning om en fin dag!

Det är ju tur att det finns annat än Risifrutti som man kan använda den där checken till, nu gäller det bara att komma på vad jag ska köpa.

16 reaktioner till “45 kronor….

 1. Nåja, det täckte i alla fall dina utlägg. De tycks vara medvetna om problemet och förhoppningsvis borde det inte vara så svårt att åtgärda.

  Kram

 2. Har nog fått ett par sådana i vår ”smakbox” för längesedan om jag minns rätt, den var ju inget vidare tyckte både jag och frugan.
  Tror jag minns rätt iallafall.

  Fint att de tog sitt ansvar där tycker jag.

  Ha en fin måndag nu Ingrid.

 3. Bra att dom tar sitt ansvar, men lite dålig ersättning kan jag tycka! Konstigt att inte ICA accepterar värdcheckarna…?
  Kram, Monica

 4. Det är rätt och riktigt att klaga på en felaktig vara och lika rätt att få ersättning för utläggen. Du kunde väl fått en jämn femtiolapp 😀
  Kram!

 5. Bra där! Jag har nog haft otur, för det var länge sen jag köpte och då gillade jag dem inte, men jag brukade satsa på mannavarianten i stället.

  1. Jag har aldrig varit med om att riset varit så hårt förut, så jag blev verkligen besviken och kommer nog inte att satsa min pengar på Risifrutti i fortsättningen!

 6. Tråkigt när det blir sådär. ICA som ska ha så fina produkter… 45 spänn är ju inte illa.

Kommentarer är stängda.