Så besviken jag blev!

När jag var och handlade på Konsum igår fick jag se att Risifrutti såldes till extrapris – tre stycken för 35:-. Nu är det ganska länge sedan jag köpte någon sådan, men jag tycker att det är rätt gott som efterrätt eller mellanmål, så tre stycken fick följa med hem.

Till lunchen i dag öppnade jag en förpackning för jag tyckte att jag behövde något till efterrätt, men så besviken jag blev! Riset var väldigt underkokt och jag kunde helt enkelt inte äta det, utan det mesta hamnade i komposten.

Om anledning till extrapriset berodde på ett fel i varan borde man ha talat om det. Nu kommer jag att lämna tillbaka de två förpackningar jag har kvar. Skit samma om jag inte får någon ersättning, men jag har inte lust att öppna förpackningarna och hälla ut innehållet. Ätbart är det inte! 😡

Trevlig lördagskväll!

17 reaktioner till “Så besviken jag blev!

 1. Fy, så arg och besviken man blir! Hoppas verkligen att du får någon ersättning som plåster på såret!
  Kram, Monica

 2. Extrapriset berodde säkert inte på det så självklart ska du reklamera. Om det är sämre kvalitet måste det framgå.

  Önskar en god kväll nu!

  Kram

 3. Jag åt en ris i frutti igår (inget extrapris) jag köper dem väldigt sällan, men den här gången reagerade jag på att riset var väldigt hårt. Ätbart, ja, men alldeles för hårt.
  Kram

 4. Ska bli intressant att se vaf du får för svar.
  De senaste gångerna jag ätit Risifrutti har riset varit hårt. Dock har jag inte kommit mig för med att klaga utan tänkte att de måste ändrat tillagningen på nåt sätt.

  1. Du är inte den första som har beklagat sig över det. Det finns fler än vi två som inte gillar underkokt ris. 🙁

 5. Jättetrist! Lämna tillbaka och berätta hur du upplevde dem.
  Om det var fel på innehållet och därför billigare borde det ha kommit fram…
  Min mamma tycker väldigt mycket om risifrutti jordgubb, äter en varje kväll och tillsvidare har hon inte kommit över nån med dåligt innehåll. Men vi ska säkert akta oss för extrapriser 🙄

Kommentarer är stängda.