I dag gick det bättre

Det är en solig och fin söndag och i kväll ska det komma in ett lågtryck, så det är nog förändring i vädret att vänta, så jag tänkte att det var bäst att passa på och gå ut på en söndagspromenad. Jag hade sett ut några checkpoints på kartan som var markerade som tillgänglighetsanpassade. Dem behövde jag inte ens ha någon gps för att hitta.

När jag gått tillbaka över bron funderade jag på att gå hem, men det kändes rätt bra så jag fortsatte till Barlaskajen där det skulle finnas en checkpoint vid Utegymmet och det gjorde det. Nu är dagens fyra fynd inregistrerade!

Nöjd med dagens resultat gick jag hemåt, för det började bli dags för lunch. Mössa och handskar fick jag ta av mig på hemvägen när jag hade solen och vinden i ryggen och när jag kom hem var jag så varm att fick jag ta mig en dusch innan jag satte igång med något annat. När jag kollade hur långt jag gått var det ungefär som igår, 9052 steg eller 5,5 km.

Igår kväll satt jag och såg på Let´s Dance och när alla dansat flyttade jag från fåtöljen till soffan i en reklampaus och la mig tillrätta där med den härliga pläden över mig. Det skulle jag inte ha gjort, för jag somnade och vaknade till ett helt annat program och något resultat av dansandet hade jag inte sett alls. Klockan var halvelva och det var bara att stänga ner tv:n, släcka lamporna, borsta tänderna och krypa ner i sängen.

När jag kollade i dag visar det sig att jag somnat 21:15 och sedan sovit till 22:30. Jag hade till och med lyckats försjunka i djupsömn några minuter under den tiden. Jag hade sovit så duktigt i natt att jag fått en stjärna i mitt sovprotokoll.

Dagens ordspråk:
Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns.

Trevlig söndag!

18 reaktioner till “I dag gick det bättre

 1. Jag trodde att resultatet på Lets dance visades just 22.30? But who am I to know, ser ytterst sällan på det.
  Ha en fin fortsättning på söndagen!

 2. Den som söker han finner och skam den som ger sig! Snopet att somna i soffan men så blir det ibland 😉
  Önskar en fortsatt fin söndag!

  Kram

 3. Ja, de säjer att vädret ska vända imorgon. Här vid Göteborg ska det bli snö och regn. Passade på att handla lite färskvaror idag om jag inte har lust att gå ut i ruskväder imorgon.
  Bra resultat i jakten.
  Garanti för att somna, titta på TV. Jag måste alltid handarbeta, annars somnar jag.
  Trevlig söndagskväll!

  1. Förr handarbetade jag också, men nu sitter jag och latar mig och i reklampauserna pillar jag med mobilen. Kram

 4. Så fin promenad du fick och många steg också! Det är väldigt lätt hänt att somna vid tv:n…

 5. Det är allt bra skönt att somna så där spontant. Men lite snopet förstås om man tänkt sig något annat.
  Sov gott inatt!
  Kram

 6. Jag önskar så att ”Hittaut” skulle landa i Finland också! Vi hade ju en hemmagjord version här i byn i våras, den verkar inte upprepas, tyvärr. Även om jag just nu inte har tid att traska, inte i detta elände till väder heller. Hoppas jag hinner på några stadsärenden innan det börjar SNÖA här i morgon. Igen… Ha det gott!

  1. Den här håller på från 2 april till 6 november och 1 juli lägger de ut nya checkpoints för dem som varit flitiga under våren/sommaren. Det är verkligen trevligt. Vi ska visst också få både snö och regn nu. Ha det så gott själv!

 7. Oj, då har du redan hunnit med flera stycken i årets upplaga av hittaut! Hur många checkpoints är det? Du får ju skynda långsamt, så att du inte gör slut på dem för snabbt…😀. Vi har också haft sol och fint idag, men nu ska det tydligen bli oväder imorgon. Typiskt, för vi ska ha fönsterputsare här då…
  Ha en fin början på vecka nr 14!
  Kram, Monica

  1. Det finns 14 st nu och 1 juli blir det 6 till. Jag har en del att göra. Här regnar det i dag, så det var bra att jag var flitig lördag och söndag.
   Kram

 8. Kul att du hittade dom. Idag regnar det och det är bra för då tvättas allt damm bort. Och det är väldigt torrt så vätan behövs.
  Kramar från oss

Kommentarer är stängda.