Klara färdiga gå!

Jag var tvungen att städa av lite i dag, men när jag kastat ut mattorna på vädring gick jag ut en snabb vända för att dokumentera årets första checkpoint, som var så trevligt placerad bara 100 meter härifrån. Ser du den blå pricken mitt i kartan, det är där jag bor och nästan rakt ovanför finns det en ring med en grön bock på, det är checkpoint nr 124. Sedan snabbade jag mig hem igen, registrerade mitt fynd och fortsatte med städningen.

När jag kände mig nöjd med saneringen gick jag ut för att försöka hitta två kontroller till, som jag hade kollat upp på kartan och dit det inte skulle vara så långt. Egentligen var jag sugen på att gå till Barlastkajen, eller till Warfsholmen och fynda där, men vädret är inte så lockande precis så jag ville inte ge mig iväg så långt.

Men jag misslyckades kapitalt med de två jag sett ut, nr 125 och 129. Den ena hittade jag inte för att den helt enkelt inte fanns! Jag går ju efter mobilens GPS och jag stod bildligen på checkpointen, men det fanns ingen pinne där, det var nr 129 och efter att ha stått där och glott både högt och lågt en stund gav jag upp och började leta efter nr 125 i stället, men den lyckades jag inte heller med. Jag gillar annars att ta de här som ligger i skogsterräng så tidigt på våren som möjligt, för att slippa få fästingar på mig. Det är väl bara att låta det gå några dagar och ge sig på det igen.

Klockan var nästan ett när jag kom hem igen, så det blev en sen lunch, men bra med motion fick jag i alla fall under mitt vimsande och snubblande bland stock och sten i terrängen och på skogsstigarna, för innan jag var hemma igen hade jag fått ihop över 9000 steg, så jag kanske rent av når den magiska 10000-stegsgränsen i dag.

Dagens ordspråk:
Det kortaste avståndet mellan två människor är ett leende.

Trevlig lördag!

15 reaktioner till “Klara färdiga gå!

 1. Du blev i alla fall inte helt lottlös och massor med motion fick du.
  Vilket bra ordspråk!

  Kram och god lördag!

 2. Vilken osis, kan någon ha tagit bort pinnarna?
  90000 steg är bra, riktigt bra, bra jobbat Ingrid.

  Ordspråket är tilltalande, och dessutom sant.

  Ha en fin kväll.

  1. Du läste nog lite fel, det är 9000 steg, men det är inte så illa det heller.
   Ha en fin kväll själv!

 3. Kul, nu är du igång igen med att leta upp check-points igen! Retfullt att nr 129 bara inte fanns där den skulle vara…
  Bra gjort att få ihop 9000 steg, jag är glad när jag får ihop 3000, som är min vanliga stegsumma/promenad. Sol sken här idag men bara 4-5 grader, så det bet i kinderna på promenaden.
  Ha en trevlig lördagskväll, kram, Monica

  1. Man får verkligen ta på sig mössa, handskar och en ordenligt halsduk igen. Jag längtar verkligen efter lite vårvärme. Kram

 4. Jag lyckades komma över 10 000 idag. Men jag tog bara en vanlig promenad, utan något att leta efter och registrera. Vädret var rätt okej här.

  Kram

 5. Det är inte utan att man längtar efter några härliga skogsprommisar efter att ha läst ditt inlägg om checkpointsletningen! Efter det att först jag fick diskbråck och sen att Santos gick bort och vi inte längre har nån hund så kommer vi inte ut längre i naturen, vilket känns fruktansvärt.
  KRAM/Susie

  1. Ni får ju bra motion i trädgården i alla fall, men jag har just tänkt på alla dina inlägg från olika ställen där ni varit på utflykt med Santos. Kram

 6. Ett perfekt sätt att skaffa sig gratismotion på. Jag ska bara ta mig ut i trädgården och klippa sönder lite grenar som jag kan lägga i trädgårdstunnan, som töms på fredag. Kram

 7. Så trevligt att ha något och leta efter. Inget trädgårdsarbete för det är fortfarande käle. Brukar vara minus 6-9 på nätterna och +5 dagtid.
  Längtar efter värmen som vi hade i mars..
  Kramar från oss

Kommentarer är stängda.