Dyster onsdag

I dag har det varit grått och regnigt hela dagen och nu, strax efter två har jag redan fått tända lamporna inomhus.

På förmiddagen blev det inte så mycket uträttat, men efter lunch har jag varit och klippt mig och det känns som vanligt lite konstigt innan man vänjer sig och håret har vant sig vid hur det ska ligga.

Sedan var jag på Kupan och lämnade tillbaka mitt arbetsförkläde eftersom jag inte jobbar där längre och så lämnade jag ifrån mig ett par aldrig använda kängor, som stått i klädkammaren och skämts väldigt länge. Jag var tveksam till dem redan när jag köpte dem och när jag kom hem med dem visste jag att jag aldrig skulle använda dem. Jag ställde in dem längst in i klädkammaren och försökte förtränga mitt dåliga köp, men igår när jag städade, kom de ut i ljuset igen. Prislappen sitter ännu kvar, så jag hoppas att man lyckas sälja dem till ett hyfsat pris. Då kommer de till någon nytta i alla fall.

Ärende nummer tre var en sväng in på Suderviljan för att köpa gravprydnader. Nu ligger de i skuffen i väntan på att jag ska åka upp till gravarna. Hoppas att det blir skapligare väder i morgon!

När jag var på Suderviljan var jag och kollade om det fanns några öringar i Robbjensån, för jag har sett på facebook att de vandrar upp till lekplatserna nu, men vid fällan syntes inte till ett liv.

Dagens ordspråk:
Det är bättre att lära något gott av den sämste än att lära något dåligt av den bäste.

Trevlig onsdag!

12 reaktioner till “Dyster onsdag

 1. Samma gråa väder här idag, så det blev en innesittardag. Men jag har ju ett pussel att roa mig med! Har faktiskt städat ur ett par skåp i köket och städat bakom spisen, så helt onyttig har jag inte varit! Men klädkammaren väntar fortfarande…
  Ha en skön onsdagskväll, kram, Monica

  1. Det är klokt att ta lite i taget. Jag hoppas att du haft en skön kväll. Själv är jag på väg mot sängen. Kram och sov så gott!

 2. Du har gjort lite nytta idag trts vädret. Det är bra att lämna kläder och annat till hjälporganisationer.
  Kram

 3. Man får bara finna sig i att man gör en del dåliga köp ibland, men då prislappen är kvar och skorna oanvända ska de säkert gå att få sålda 🙂
  Grått och trist och mörkt och vått även här.
  Kram!

 4. Ja, det är nog inte så ovanligt att ångra klädköp man gjort. Jag har ångrat mig mer än en gång, speciellt när jag handlat på rea,
  Det ska bli intressant att se om vi slipper hatta fram och åter med sommar och vintertid,
  Jag håller med dig om att det bästa vore att ha sommartid hela året.
  Här har det regnat hela dan. Kallt är det ju inte, ca 7 grader, men det blir ju så olustigt ändå.
  Kram/Kicki

  1. Vi får väl se hur det blir till våren, om det blir någon omställning eller inte.
   Visst är det ett ruggigt höstväder vi har. Det har inte varit många solskenstimmar varken i september eller oktober och november verkar inte bli inte bättre.
   Kram

 5. Regnigt och grått här också … liksom i både Norrköping och Linköping …
  Bra att du kom till skott och lämnade in kängorna, så någon annan kan få glädje av dem.
  Ha en fin kväll!
  Kram

 6. Det var väl bra att du lämnade skorna till Kupan för nu kan förhoppningsvis någon annan få glädje av dem. Ibland blir det så att man gör ett felköp.
  Ganska så grått väder här men ändå milt.

  Kram och god kväll!

Kommentarer är stängda.