Nu har de kommit

Det är en mulen och väldigt blöt tisdag och jag kände att i dag skulle det nog bli en innedag, men när jag fick ett sms om att tulpanlökarna, som jag beställt för ett tag sedan var klara för avhämtning, tog jag bilen och körde iväg för att hämta dem. Jag tänkte först försöka sätta dem också, men jag avvaktar nog lite, för till helgen ska det bli bättre väder. Det är inte trevligt när allting är drypande vått. Lökarna ser hur som helst väldigt fina ut så jag ser fram mot en vacker blomning till våren.

Igår kväll satt jag först och såg första avsnittet av den nya säsongen med Bonusfamiljen och sen började jag se på en engelsk serie på SvtPlay som heter Olyckan och den är riktigt bra. Det är en miniserie på fyra avsnitt och jag såg de två första. Serien handlar om vad som händer när ett stort byggprojekt drar igång i den påhittade walesiska staden Glyngolau. Projektet får många av invånarna att känna att nu händer det. Men det som händer är att en lokal politikers dotter tar sig in med ett helt gäng kompisar på byggarbetsplatsen, det sker en explosion och alla ungdomar dör – utom politikerns dotter. Sorgen vänder sig snabbt till ilska. Vem är ansvarig för det som hände? Nu ska jag knäppa på tv:n och ta reda på det.

Trevlig fortsättning på tisdagen!

22 reaktioner till “Nu har de kommit

 1. Jag såg också Bonusfamiljen. Säsongen ser lovande ut.
  Har du sett Good doctor? Den är bra tycker jag.

 2. Åh, de där vita tulpanerna med rosa kant ser ju helt underbara ut! Nu fick jag lust att köpa lite tulpanlökar också; jag brukar inte bry mig om det eftersom dom sällan kommer upp mer än ett, högst två år här.
  Bonusfamiljen ser jag också, men tyckte att dom rörde till det lite onödigt mycket den här gången! Men det är kanske så i småbarnsfamiljer med dina barn och mina barn och våra barn…
  Ha en skön tisdagskväll, kram, Monica

  1. Jag var sugen på att gå ut och plantera må du tro, men jag behärskade mig. Den här Bonusfamiljen liknar nog ingen annan familj, hoppas jag.! Vilka galna människor! Kram

 3. Tack för påminnelsen! Själv har jag inte kommit till skott och köpt lökar än men det måste göras.

  Kram och god kväll!

 4. Jag såg också bonusfamiljen och tänkte i mitt stilla sinne att det är tur att man inte råkat ut för att hamna i den röran med ungar och andras ungar och hela strulet. Då känns det bättre att umgås med katten och hunden och mina bröder. Inte så komplicerat alls.

 5. Något av det bästa (det finns mycket) med hösten är att plantera lökar och sedan vänta och längta efter dem till våren! Se hur de ser ut i verkligheten. Men först ska de ju i jorden! Lycka till!
  Läser att du har lite bloggtorka…. idag stängdes min blogg ned och jag saknar inte bloggandet direkt. Känns skönt att inte behöva uppdatera… men ändå lite vemodigt! Är dock ganska flitig på Instagram… gillar det snabbare flödet där!
  Vilken fin bild du har i din header!
  Kram Gunilla

  1. Åh, du är ännu en bloggare som ger upp. Känns det inte lite vemodigt också?
   Bilden är Warfsholm Pensionat. Det ligger så vackert ute på udden.
   Kram

 6. Jo, lite vemodigt, men också befriande! Och det går ju att starta en ny om jag så vill! Jag skriver dagbok för hand, inte om varje dag, utan mer när vi gör utflykter, har besök, eller själva besöker någon. Och så Instagram ännu så länge…
  Vackert pensionat!
  Kram.

 7. Du har samma tråkiga väder som vi. Det bara regnar och är mörkt. Tulpaner är vackra men jag har inga bara krokus och snödroppar.
  Kramar från oss

Kommentarer är stängda.