Ny vecka – Nya friska tag

Det blev ingen längre ledighet, men i lördags, när jag satte mig vid datorn var huvudet totalt tomt på bloggideér och det fanns absolut ingenting att skriva om och inte ett enda nytt foto fanns det i kameran, så då kände jag bara – nej, det får vara nog nu. Ibland känns det som om man ältar samma saker hela tiden och alla foton ser likadana ut, speciellt nu under pandemitiden när man inte kunnat resa någonstans, utan bara har gått här hemma.

Igår kände jag mig verkligen ledig och knäppte inte ens på datorn förrän långt fram på dagen, men jag tog mig en Klinterunda på förmiddagen i alla fall, för det var soligt och fint väder.

I dag är det grått och blåsigt, men jag har jag varit ute på en promenad efter lunchen och då gick jag till dammen och eftersom jag tog några kort här och där får det bli ett inlägg i dag. Vad ska jag annars göra med dem?

Så jag försöker väl hålla liv i den här bloggen ett tag till, även om det kanske inte blir dagliga inlägg i fortsättningen.

Trevlig fortsättning på måndagen!

34 reaktioner till “Ny vecka – Nya friska tag

 1. Tack gulliga du, älskar att höra om det dagliga livet på Gotland…. Vardagligheter, minnen, mat o bakning , vänner och små äventyr o utflykter…..🍁🌻🌾🍄 i det enkla bor det vackra, som Ernst sa!!

 2. Jo, men jag gillar att läsa din blogg om vardagligheten, det räcker gott och väl. Vi bor ju på olika ställen i Sverige och det är så kul att se natur och annat på andra ställen än här hemma.
  Jag hade heller inga roliga kort i kameran men jag tog mig en runda idag och fick ihop några.
  Glad måndagskram!

 3. Det tycker jag absolut att du ska göra. Ska man vara ärlig så består mycket i tillvaron just av vardagens rutiner och det händer verkligen inte extraordinära saker varje dag. Jag tycker också om att läsa om din vardag och att se fina fina bilder från ön.

  Kram och god måndag!

 4. Gillar din nya header. Läser gärna dina inlägg men orkar tyvärr inte kommentera alla gånger.
  Idag har jag haft en bra dag och vi har varit ute på långpromenader.
  Kramar från oss

  1. Warfsholms Pensionat är vackert ur det här perspektivet också. Inte behöver du känna att du ska kommentera. Du är så varmt välkommen ändå. ♥

 5. Ja, jag säger som alla andra kommentatorer i din blogg: SÅ roligt att du är tillbaka! Det där stilla, vardagliga är du så bra på att förmedla, man trivs i din blogg!
  Men man behöver verkligen inte blogga varje dag! Ibland bloggar jag tre dagar i rad, ibland kan det var två veckor mellan inläggen…
  Fia höstbilder hade du tagit idag, som så tydligt visar höstens framfart!
  Förutom att visa bilderna här i bloggen, så kan du ju göra en fotobok! Det gör jag numera och det är så kul! ”Smartphoto” använder jag och det är så enkelt att t.o.m. jag klarar det! Och så har dom den utmärkta servicen, att om man inte blir nöjd med boken när den kommer, så får man göra ändringar och beställa en ny helt utan kostnad, även om det är man själv som gjort något fel!
  Och som sagt: Välkommen tillbaka!
  Kramar, Monica

  1. Tack Monica! Jag har funderat på det där med fotobok, för foton finns det massor av. På hårddisken finns det sparat från 2003, så det är mängder.
   Kram ♥

 6. Visst är det så att man kan drabbas av bloggtorka ibland, men i mitt fall brukar det inte vara så länge. Tvärtom faktiskt, ibland så bestämmer jag mig för att bara gör ett kort inlägg men så upptäcker jag att jag bara skriver om massor med saker….. Det här är inte heller bra, jag önskar jag kunde skriva lite mer kortfattat. Men nu är ju min blogg inte bara en blogg utan också på sätt och vis en dagbok. Och det är ju enkelt för dom som tycker jag skriver ”för mycket”, det är bara att inte gå in på min blogg!
  Men tänk vad trist det sista året hade varit om man inte haft bloggarna att njuta av….. Så jag hoppas verkligen du fortsätter!
  KRAM/Susie
  KRAM

  1. Jag har då aldrig tyckt att du skriver för mycket och du har ju alltid så fina bilder från din vackra trädgård. Fortsätt du på samma sätt!
   Kram

 7. Vi hade ju tur att din bloggledighet blev så kort! Det är trevligt med en blogg om vardagliga händelser, små som stora. Så har du ofta fina kort ifrån dina promenader.
  Många hälsiningar

 8. Jag förstod/hoppades att ditt avhopp inte skulle vara så länge.
  Så vit och fin katten var.
  Jag har samma känsla av att alla dar är lika och det blir många upprepningar i bloggen, min svämmar ju över av bilder på hundarna.
  Kram/Kicki

  1. Förr gödslade jag ju med bilder av Grållen o Svarten. De var alldeles utmärkta fotomodeller, precis som Maya och Onyx.
   Kram ♥

 9. Så gott att du inte var borta alltför länge från bloggen. Välkommen tillbaka efter din korta paus! 🥰
  Även om jag inte kommenterar så ofta uppskattar jag att lösa om dina tankar och vardagsliv. Foton från närmiljön är nog så intressanta som resefoton.
  Önskar dig en skön fortsättning på den här måndagskvällen.
  Kram 💕
  Gigi

 10. Så fint att du nystartade så snabbt igen! Det är så glädjande att se dina fina bilder och också att läsa om dina dagar, hoppas verkligen du känner att vi är många som uppskattar det dagliga. Kram.

 11. Det gläder mig verkligen Ingrid! Jag gillar dina vardagsnära inlägg och det är alltid roligt att se hur det är i andra delar av vårt land – och även om vi finns på ungefär samma breddgrad, så är det stor skillnad mellan Gotland och Östergötland 🙂
  Härliga bilder från din promenad – och vilken fin katt!
  Önskar dig en fin tisdag!
  Kram

  1. Så roligt att höra att du tycker att det är roligt att se hur vi har det på Gotland.
   Ha en fin tisdag du också!
   Kram

 12. Så glad jag blev när jag såg ett inlägg från dig igen. Jag gillar att läsa om vad du företar dig om dagarna, så det hoppas jag du fortsätter med. Dagliga inlägg tycker jag är svårt att få till. Det får bli när man känner för det. Kram

 13. Är så roligt att läsa din blogg. Paus kan vi alla behöva ibland men sluta inte.Kram

  1. Det måste vara mysigt att bo där högst upp. Jag har ju varit runt i huset på visning när det var nyrenoverat. Kram

Kommentarer är stängda.