15 oktober

Nu har halva oktober gått och den här fredagen är en mörk och dyster dag med blåst och regn. Jag håller på med fredagsstädning, men ryggen uppskattar det inte, så efter att ha bäddat rent i sängen passar jag på att ta en paus här vid datorn, innan jag tar fram dammsugaren.

Klockan 13:00: Nu är dammsugningen avklarad och lunchen också. Molnen har skingrats lite och man ser att det finns en sol bakom dem. Det kanske rent av går att ta en liten Klinterunda fram på eftermiddagen.

Dagens ordspråk:
Räkna inte kycklingarna förrän äggen är kläckta.

Trevlig fredag!

10 reaktioner till “15 oktober

 1. Ja, nu har halva hösten gått! Här har det regnat i natt, men nu klarnar det upp och solen kommer fram. Men idag blir det bakning och rönnbärsgelé, som står på agendan, så här blir det nog ingen promenad.
  Du skulle kanske också anlita en städfirma, om din rygg inte vill vara med på städning?
  Ha en riktigt skön helg, kram, Monica

  1. Jag tänkte på det må du tro när det tog emot som värst! Hoppas att det gått bra i dag med både bakning och gele’. Kram

 2. Det var uselt väder på morgonen när jag åkte från jobbet och under förmiddagen. Sedan blev det riktigt fint. Men på kvällen och nu, som väl är förnatten, är det ruggigt ute igen.
  Sov gott!
  Kram

 3. Det var liknande väder här i går så nu är det definitivt höst. Något brittsommar att tala om blev det inte och snart är det normaltid så nu går det bara mot mörkare tider.

  Kram och god lördag!

 4. Städning är ju tyvärr ett måste, här har vi ju löst det med en robotdammsugare fast skura golvet får vi göra ”manuellt”, köpte en maskin för det också men det var ingenting vi fick någon nytta av, den var värdelös.
  Vädret är ju som det är, höstväder är ju höstväder, fint att solen åtminstone kikar fram ibland.

  Ha det fint nu Ingrid.

Kommentarer är stängda.