Igår kväll….

….åkte jeansen på och det var länge sedan jag använde dem senast, men det mulnade till på eftermiddagen och jag blev lite huttrig. Jag hade ju hoppats på ett fredagsregn, men det kom inte en droppe, så jag drog upp slangen och vattnade innan kvällspasset vid tv:n tog vid, så nu klarar det sig några dagar. Helgen ska bli varm, men nästa vecka ska det bli ostadigare och svalare väder, så då kanske det kan komma en eller annan skur.

I dag är det en solig och fin lördag och shorts räcker mer än väl igen. Jag dammsög lägenheten och putsade köksfönstret på förmiddagen och så var jag inne och pratade med en granne ett tag. Sen hade jag funderingar på gräsklippning, men jag sparar det några dagar till. Vår gamla vaktmästare sa alltid att ”man ska vara rädd om gräset när det är torka” och han hade nog rätt.

Efter lunchen låg jag i skuggan ute på terrassen (med benen i solen) och lyssnade på dagens sommarvärd, som var sportjournalisten Jacob Hård. Jag var lite skeptisk innan starten, men jag tycker att han var trevlig att lyssna på, även om jag nog tappade koncentrationen någonstans i början, men efter en liten stunds slummer var jag med igen. Hans musikval gillade jag också!

Dagens ordspråk:
Man ska inte stänga dörren så, att man inte kan öppna den igen.

Trevlig fortsättning på lördagen!

10 reaktioner till “Igår kväll….

 1. Jag har också slöat i solstolen ett tag idag, med benen i sol och för övrigt i skugga under paviljongen.
  Skulle klippa gräset, men värmen får mig att låta bli idag.
  Kram/Kicki

 2. Här har det inte heller behövts några jeans idag, men även här spås svalare väder och åska och regn nästa vecka. Regnet tar jag gärna men åskan hade jag helst sluppit!
  Jag borde också ligga med benen i solen, men jag undviker helst solen sådana här varma dagar.
  Att du orkar städa och putsa fönster…en eloge!
  Kram, Monica

  1. Tack Monica! Ibland måste man bara röja av lite för att det ska kännas trivsamt.
   Ha en fin söndag! Kram

 3. Här är det mulet men fortsatt varmt än så länge. Sämre väder är dock utlovat men frågan är om det blir regn…

  Kram och god söndag!

 4. Igår kväll använde jag också en tröja för första gången på länge då det var kring +17. Nu ska det bli varmt igen men nätterna ska vara rätt svala så det känns bra!

Kommentarer är stängda.