Tipspromenad

Solen lyser så vackert i dag också, det är 6º varmt och nästan vindstilla. I rabatten utanför vardagsrumsfönster poppar det upp den gula krokusen efter den andra, men det är lite glest i år tycker jag. Till hösten får jag nog ta och plantera lite nya lökar.

Igår gick jag ut på en promenad efter lunch och då gick jag in på Konsum och hämtade ut en kupong till Tipspromenaden som pågår här i samhället just nu. En trevlig kartbild visar var man kan hitta frågorna, så sedan fortsatte jag min promenad och betade av några stycken av frågorna.

Vid nr 11 längst till höger går Odvaldsvägen och där har det dykt upp två för mig helt okända namn;  Wöhlers Park och Bendix Park. Wöhlers Park är området där pulkabacken ligger och där är det någorlunda vårdat, men Bendix Park är bara en bit hagmark. Att kalla de här områdena för ”park” är väl att ta i, men de kanske blir parker så småningom.

Hälften av frågorna klarade jag av igår och i dag tänkte jag ta mig en titt på nr 7, 8 och 9. De som ligger till vänster på kartan 2, 3 och 4 sparar jag tills i morgon. Det är trevligt att ha ett  mål när man är ute och motionerar. Nästan 4 km och drygt 6000 steg fick jag ihop igår och det ska väl förhoppningsvis bli lika många i dag.

Trevlig tisdag!

13 reaktioner till “Tipspromenad

 1. Så trevligt med tipspromenad. Det känns mer lockande att ge sig iväg då tycker jag. Men du är så flitig med ditt promenerande så du behöver knappast den påtryckningen. Man lurar sig själv att gå lite längre under en tipsrunda och det är inte dumt. Kram

  1. Det är roligt med ett mål, speciellt när man går ensam. Jag väntar med spänning på den 1 april när hittaut drar igång igen.
   Kram

 2. Så roligt med tipspromenad i samhället! Det skulle jag gärna gå på om det anordnats här! När man går själv, är det ju så kul att ha något att göra!
  Min syster brukar ju ordna en tipspromenad till midsommar men ifjor blev det ingen p.g. av corona.
  Jag minns dina hittautrundor i fjor och hur roligt du tyckte det var!
  Grått och trist här idag också tyvärr!
  Ha det så bra, kram, Monica

  1. Vi hade tipspromenad med SPF i höstas och det var populärt det också. Det är bra med sånt man kan göra ute.
   Kram

 3. Vad härligt med en solig dag, här är det dimma och ni har faktiskt några grader varmare än vi har idag.
  Vad kul med en tipspromenad. Bra motivation för att röra på sig och titta sig omkring.
  Ha det bra!

 4. Trevligt med tipsrunda som man kan gå när man vill. Sol och blå himmel i dag också. Har gjort lite i trädgården och kollat hur jag skall göra nör jag plockar upp dammen.
  Kramar från oss

  1. Yngste sonen påbörjade ett dammprojekt i höstas, så han har lite pyssel nu han också.
   Kramar till er!

 5. Så roligt med tipsfrågor och du får verkligen till bra promenader! Snart får jag väl ta mig samman utan tipsfrågor förstås…

Kommentarer är stängda.