Det snöar….

….eller om man ska kalla det för att det regnar? Det beror helt och hållet på i vilket ögonblick man tittar ut, men någon typ av nederbörd är det i dag i alla fall, men som tur är så töar det bort efterhand. Jag har kört en maskin tvätt på förmiddagen och medan tvättmaskinen jobbade tog jag en promenad till Klintehamns Trygghetspunkt. Det var AK-mottagningen som ville ha ett blodprov från mig i dag och jag har just kommit hem efter det besöket.

Tänk så behändigt det är att ha Trygghetspunkten så nära och slippa köra flera mil när det bara gäller ett enkelt blodprov.

Tvätten är upphängd och nu är det dags att laga till lite lunch och sen tror jag att jag sätter mig och läser ett tag. Det känns inte speciellt lockande att gå ut i alla fall.

Trevlig torsdag!

16 reaktioner till “Det snöar….

 1. Nej, när det regnar/snöar vill man inte gå ut! Här är det faktiskt sol idag, men vi väntar besök av en städfirma, som vi ev. ska anlita, så jag får vänta med att gå ut, tills han har varit här. Svårt att välja städfirma; vi har redan haft två andra här, som vi inte riktigt gillade…
  Så behändigt med er Trygghetspunkt, som du har på gångavstånd! Här får vi köra bil, men det är bara 3-4 km i alla fall.
  Ha en fortsatt bra dag, kram, Monica

  1. Jag kan tänka mig att det vara lite knepigt att hitta någon firma som man känner förtroende för. Speciellt om ni lämnar dem ensamma medan de städar. Lycka till! Kram

 2. Ja , alla roar sig på sitt sätt , själva skall vi just gå på Vargens begravning i Oskarskyrkan .
  Trevlig eftermiddag!

 3. Sköt att ha nära till trygghetspunkten. Jag har vårdcentral nära så jag kan gå.
  Solen har varit framme hela dagen och det är skönt.
  Kramar från oss

 4. Här är vädret precis tvärtom och det är faktiskt vår i luften så jag har varit ute jättemycket. Man får passa på för vem vet hur det blir i morgon. Tvära kast i väderläget är vi vana vid.
  Önskar en fortsatt fin torsdag!

  Kram

 5. Skönt att ha nära till den där trygghetspunkten! Jag kan promenera till vårdcentralen och det är smidigt, även om jag är där väldigt sällan. Jag borde nog gå dit och mäta blodtrycket. Snart. Och vädret är verkligen omväxlande, i morgon ska det snö rejält, påstår man.

  1. De tog ju bort vår vårecentral, men det är en välsignelse att vi fått en trygghetspunkt i alla fall.
   Hoppas att ni slipper snö i morgon! ♥

 6. Snö som faller ned och smälter bort är ju bra onödigt egentligen. En kompis (Kikki) till mig lade ut en tabell på snödjupet igår på ansiktsboka och vi leder tydligen snödjupet i landet. Jag bor nära havet så jag har bara en 75 cm snödjup på vissa ställen på gården. Hon har betydligt mer och bor ca 3 mil inåt landet och lite högre.

  1. Oj så mycket snö ni har! Här är jag tacksam att slippa den, men det lär väl komma mer innan vintern är slut.

 7. Med tanke på att Vårdcentralen togs bort var det inte mer än en skyldighet att det kom något som kunde underlätta lite.
  Igår passade det bra att torsdagarna brukar vara min städdag. Imorgon visar min app att solen kommer på besök bakom ett moln.
  Helgkram, Bosse

Kommentarer är stängda.