Nu är den här!

Jag håller helt med Carl Johan De Geer, februari är ingen trevlig månad. Fast på sätt och vis är det ju lika bra att få klara av den och den är ju dessutom kort. Kommer vi väl in i mars börjar det kännas lite vårligt, även om det kan vara nog så bistert då också.

Ja nu är den fasansfulla februari här och jag ska inte orda mer om det, för det skrev jag om förra året. Fast om du nu inte läste det inlägget, så finns det HÄR!

Februari börjar med ganska mulet och småregnigt väder, så det var tur att jag passade på att vara ute i solskenet igår. Jag kom lite sent upp i dag, för jag hade svårt att somna igår kväll. Det var mycket som snurrade i huvudet och vid tvåtiden var jag ännu klarvaken, men sen måste jag ha somnat, för helt plötsligt så var klockan kvart över åtta.

Nu är det mycket pyssel med SPF och förutom det som rör vår förening, gör förbundet vad de kan för att hålla oss sysselsatta. De senaste dagarna har det droppat in erbjudanden om utbildningswebinarier och seminatier inom olika områden. I kalendern har jag, förutom ett månadsmöte i Klinte församlingshem, antecknat följande under mars:

 • 2/3 Digital kurs
 • 7/3 Lär dig använda sidan 1177
 • 15/3 Rekryteringstips
 • 21/3 Tryggare ekonomi
 • 28/3 Utbildningskonferens för Studieombud (det är jag inte, studieombud alltså, men jag har anmält mig i alla fall. Alltid kan man väl lära sig någonting.)

Nu dök det upp ett mejl där man hänvisar till uppdragsregistret – Numera ska de som är Dataansvariga få nya titlar – de ska heta Digitaliseringsansvariga. Nog kan man bli lite trött! Fast de håller igång oss förstås.

Nu ljusnar det lite och solen bryter genom molnen. Man kanske rent av kan ta sig en liten motionsrunda efter lunch. Jag ska ändå gå och hämta ut ett paket (som är litet och lätt) så det passar ju alldeles utmärkt.

Trevlig onsdag!

.

20 reaktioner till “Nu är den här!

 1. Hoppas du hann med promenaden när solen sken. När vi gick så syntes den lite grann.
  Ha det gott!

 2. Du håller dig igång som vanligt! beundransvärt!
  Jag mindes att februari var en olycksmånad för dig, men att det var så mycket tråkigt som har hänt denna månad kom jag inte ihåg, men gick tillbaka och kollade. Ja, fy, vilken månad…
  Idag hade jag tänkt ta en promenad, för solen sken ett tag, men det blåser så in i vassen, så det blev ingen promenad idag heller!
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Vi får hoppas att den här februarimånaden håller sig lugn.
   Jag backade ur från promenaden jag också, för den där tjusiga solen försvann och det blåser snålt.
   Kram

 3. Idag – när jag mått riktigt hyfsat – hade jag tänkt ställa mig på vårt rullband för första gången. Bara i 3 min första gången.
  MEN…som vanligt så kan man aldrig planera nåt. Istället har jag ”roat” mig med att beställa 2 buketter till 2 olika vänners begravningar i Stockholm. Inte det allra roligaste precis, men alla våra vänner vet att det är bäst att jag gör det. Annars så kanske jag blir besviken. Är ju lite petig när det gäller blommor. Det är dock lite knepigt när man är fler om buketterna, fast jag fick fria händer. Tror att dom tycker det är bekvämt när jag ombesörjer det!
  Däremot så tar allt jag gör så otrolig tid för mig, så efter att ha kört tvättmaskin och torktumlare samt gjort en kycklinggryta också så orkade jag inte mer, helt slut…..så hur 17 ska du orka och hinna med allt i veckan!?
  KRAM-Susie

  1. Dina vänner kan vara glada att de har dig som tar ansvar för begravningsbuketterna. Det är en grannlaga uppgift minsann. Kram

 4. Den där februaribilden hade sina poänger. Jag hann ut mellan regnskurarna, men det berodde väl lite på att min vanliga promenad är ganska kort. Du har verkligen en hel del att pyssla med, imponerande!

 5. Vissa månader minns man inte med glädje direkt nej men förhoppningsvis blir denna en lugn transportsträcka fram till mars.
  Trevligt i alla fall att ha en del aktiviteter inplanerade.

  Kram och god kväll!

 6. Kul bild … men jag håller inte med … för det är en månad där dagsljuset ökar för var dag och varje dag för oss närmare våren 🙂
  Solsken här idag och -6 grader just nu.
  Önskar dig en fin torsdag!
  Kram

 7. Igår fick vi snö igen och idag lyser solen, så februari är inte så pjåkigt. Ljusare blir det också, pö om pö.
  Håller med dig om SPF, nu har det börjat igen och det är för många bra att det finns dessa föreningar där äldre kan samlas och några måste hålla i det hela också.
  Jag gör inget där längre, inte ens sånggruppen är jag med i. Men Mysingen hjälper till, är där nu på möte.
  Kram!

  1. Så bra att Mysingen ännu orkar hjälpa till. Det är inte lätt att få folk att ställa upp i föreningsarbetet. Kram

 8. Det är ett oskick med alla dessa nya titlar på allt och alla. Bara det här med att kalla behandling för intervention. Stackars alla som letar efter behandlingsavdelningen på sjukhuset och då egentligen ska till ”intervention”. Suck!
  Ha en bra torsdag!
  Kram

  1. Det uttrycket hörde jag på tvför första gången för ett tag sedan och satt som en fågelholk. Tur att google finns.
   Kram

Kommentarer är stängda.