Vilken kille!

Det var med spänning jag surfade in på TV4 och Postkodmiljonären igår kväll, för då var det dags för Jonas von Essen att svara på miljonfrågan. De övriga klarade han av med bravur i fredagskväll och nu var det bara den sista frågan kvar. Han hade ännu tre livlinor kvar, så jag hoppades verkligen att han skulle klara av det.

Visst klarade han den och han briljerade verkligen!

Sedan valde jag en film på SvtPlay i stället för Stjärnorna på slottet med Jon Henrik.

I dag är det söndag och det är ett väldigt behagligt vinterväder med ett par plusgrader och lite växlande molnighet och nästan vindstilla. Just nu strålar solen in genom fönstret, så jag får fälla persiennen för att kunna se här vid datorn. Jag har varit en vända på Konsum på förmiddagen, för jag får en gäst till lunchen och hoppas att det fina vädret håller i sig, så att vi kan ta oss en promenad efter maten.

Till köket!

Ha en skön dag!

15 reaktioner till “Vilken kille!

 1. Ja, jag missade ju postkodmiljonären igår, eftersom vi var på dop, men jag är inte förvånad över att Jonas von Essen vann 1 miljon, han verkade så säker i programmet före detta!
  Så skönt att ni fick en dag med fint väder! Här är det helt grått och bara 2 grader varmt, så idag blir jag nog inne. Kul med en lunchgäst! Ha det så trevligt!
  Kram, Monica

 2. Det programmet har jag missat helt men grattis till en välförtjänt vinst åt en duktig tävlande. Vi såg lite av ”Stjärnorna på slottet” men valde att se några avsnitt av vår serie.
  Här började dagen soligt och fint men nu är det molnigt igen. Trevligt med lunchbesök och jag hoppas att ni kommer ut på er promenad.

  Kram och god söndag!

 3. Han var verkligen fantastiskt duktig och absolut värd miljonen!
  Jag tittade på handboll … då jag inte hittade något annat av intresse just då.
  Idag några minusgrader och mulet …
  Ha en fin söndagseftermiddag!
  Kram

 4. Tittade inte men läste om honom och han var värd att vinna. Sol och några minus så det blev en längre lunch promenad.
  Trevligt med besök.
  Kramar från oss

 5. Har sett honom förut, han är väldigt säker! Sol här också i dag, men det var lite kallt. Men våren är väl på väg, även om vi väl får räkna med vinter ett tag till.

  1. Bosse sa att Jonas varit med i Talang, någon gång för länge sedan, så det är kanske där du sett honom.
   Ännu är det nog för tidigt att prata om vår. 😉

 6. Vad roligt att se någon svara rätt på frågorna så det blir full pott! Hoppas ni fick en skön promenad i dag. Jag har varit ute hela dagen i trädgården trots att vi har det ganska kallt nu (men soligt!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s