Attans också!

Jag kollade almanackan vid åttatiden i kväll för att se om det fanns något anteckning inför morgondagen, men det var en helt blank måndag, däremot upptäckte jag att jag glömt bort att jag skulle gå på bio på Rondo i kväll och se A man called Otto med Tom Hanks i rollen som Otto.

Så försmädligt!

Nu får jag vänta tills den kommer på teve eller någon streamingtjänst. Det dröjer väl kanske inte så länge, men jag var ju så inställd på att jag skulle gå och se den i kväll. Det är ju så roligt att se film på bio.

Kvällens teve-tittande är avslutat och nu är det dags för sängen, så jag önskar alla en riktigt god natt!

8 reaktioner till “Attans också!

 1. Ja, den filmen vill man ju gärna se! Tom Hanks var ju hos Carina Bergfeldt för ett tag sedan och han var ju full av beundran för Rolf Lassgård i den rollen! Vilket är lätt att förstå, han är ju en lysande skådespelare!
  Ja, vi får hoppas att filmen snart kommer på någon streamingtjänst!
  Kram, Monica

 2. Men så snopet att du missade filmen. Dock lär det säkert inte dröja så länge innan den kommer som hyrfilm. Jag såg Hanks när han var gäst hos Bergfeldt och jag tyckte han verkade alldeles för exalterad men visst är han en mycket bra skådespelare. Vi lär dock hoppa över filmen på bio.

  Hoppas du får en bra måndag!

  Kram

  1. Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge till jag får se filmen, men om det inte skulle bli så är det ingen större katastrof. Det kommer nya filmer…..
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s