Vacker lördagsmorgon

Det var kallt i morse, vi hade -5º när jag kom upp strax före åtta, men himlen var alldeles blå och solen kom upp och gnistrade så vackert i det frostvita gräset och kylan gav med sig lite. Det såg riktigt härligt ut, så när jag fått på mig kläderna gick jag ut på en promenad.

Jag har ju en ny mobil, så igår laddade jag ner Runkeeper som jag även hade i den gamla. Det är lite kul att mäta hur långt man går och intressant också att jämföra sträckorna mellan Fitbit, som ju räknar ut sträckan efter hur många steg jag tagit och Runkeeper som använder gps.

Nu står rotsakerna till en korvgryta och puttrar, så med en liten snutt falukorv, som blivit över, får det bli min lördagslunch.

Ha en fin lördag!

12 reaktioner till “Vacker lördagsmorgon

 1. Vilken härlig promenad du kom ut på och man får passa på när vädret är fint. Här blev det också en långpromenad i solen.
  Det lät som en riktigt god lunch!

  Kram och god lördag!

 2. Så vackert det är! Lite kallt förstås, men det är ju januari. Nästa vecka ska jag inte laga särskilt mycket mat, men sen ska jag planera in rotsaksgryta, det är så gott, tack för påminnelsen!

  1. Jag såg på Gokväll i dag och där gjorde man rotmos. Det är väldigt länge sedan jag gjorde det, så det står på menyn inför nästa vecka. Fläslägg o rotmos, mums!

 3. Så härligt det låter med din promenad i sol och gnistrande frostvitt!
  Bra att din nya mobil stämmer med din fitbit-stegräknare!
  Här har det varit en lång dag med mycket bilåkande, så nu väntar sängen!
  Godnatt, kram, Monica

 4. Kanske känns dina -5 grader värre än om det vore hos oss.
  Men morgonens 16,7 minus var ändå onödigt kallt.
  Kram/Kicki

  1. Vi har haft ganska lugnt väder några dagar, så det har kännts behagligt ute. Allt väder utan blåst är ok! Kram

 5. Fläsklägg och rotmos lät jättegott, men falukorv äter jag inte! Avsmaken sitter kvar sen man som barn blev tvungen att äta sån – med fettbitar i – i skolbespisningen!!
  KRAM-Susie

  1. Coop tillverkar en liten minifalukorv och det är den enda jag vill ha. Jag skulle aldrig komma på tanken att köpa en sån där stor falukorvsring, som min granne så korret sa, ”smakar päckel”.
   Kram

Kommentarer är stängda.