Putt igen

Gårdagens utflykt till Visby gick bra och jag kom fram i god tid innan besöket på lasarettet. Jag hade planerat att åka vidare med en stadsbuss, men jag tog en promenad i stället och när jag kom fram gick jag till restaurangen och åt en räkmacka.

Läkarbesöket gick bra och nu vet jag hur jag ska förhålla mig till mina besvär med benen, för det var därför jag bokat en tid. Det finns i princip inget att göra annat än att ta sina piller och försöka röra på sig så mycket som möjligt. Sedan gick jag till Östercentrum och var inne på Clas Ohlsson och köpte batterljus till gravarna innan jag åkte hem igen. Jag hade tur och fick en buss som passerade Odvalds, så jag slapp att gå hem från Klintehamns busstation. Det blev ändå snudd på 10000 steg igår.

I dag skiner solen och det är jättehärligt ute. Jag har just kommit hem efter ett första besök på Klintehamns nya Trygghetspunkt. Så härligt att få gå tvärs över vägen i stället för att köra två mil till Hemse för en så enkel sak som en spruta eller ett blodprov. Förhoppningsvis ska jag kunna gå på en lite längre promenad i eftermiddag.

Nu har jag fått ett nytt ”putt” i högerarmen och den här gången var det mot säsongsinfluensan. Jag hoppas att jag slipper några biverkningar, men jag har tagit den här sprutan vartenda år sedan det började utan några problem, så det ska nog gå bra i år också.

Trevlig onsdag!

20 reaktioner till “Putt igen

 1. 10000 steg på en dag – det är minsann bra! Det kommer jag nästan aldrig upp i numera. Men man räknar ju inte alla steg man tar när man är i trädgården och röjer!
  Räkmackan ser förödande god ut och vilken tur att få en direktbuss hem igen!
  Förstår att det är skönt att ha fått så nära till en vårdinrättning! Vi får köra upp till centrala Höllviken, ca 3 km, men det är ju inte så långt som du hade innan ni fick er Trygghetspunkt. Vi ska ta våra säsongsinfluensasprutor i slutet av månaden.
  Soligt och fint här idag och 14 grader varmt, vi ska inte klaga!
  Ha det så bra, kram, Monica

  1. Jag har ju ett aktivitetsarmband så alla mina steg räknas, även de jag gör här inomhus.
   Visst är de en fantastisk höst, men här har solen, som jag skröt med, försvunnit och det ser lite ruggigt ut.
   Kram

 2. Alltid bra om sprut-punkten ligger nära. Jag får cykla 4 km bort för att ta min flunsaspruta, men det går bra det med och jag brukar inte få biverkningar.
  En härlig dag till dig! Kram.

 3. Här har vi också blivit ”puttade” idag. Jag har också hunnit med en promenad innan solen försvann.
  Kram

 4. Låter skönt att du sett solen för den saknar jag. Nästa vecka får jag bytt till vinterdäck och det känns bra. Du är fantastisk som går så mycket.
  Kramar från oss

 5. En kort solglimt här. Fast jag hade två olika tandläkarbesök i dag, så jag hann inte promenera.

 6. Det var ingen dålig mängd steg som du klarade av.
  I Skåne betyder ”putt” sur så jag begrep först inte vad rubriken hade med ditt inlägg att göra 😀 Så kan det vara med dialekter.

  Kram och god kväll!

 7. Bra att ha en Trygghetspunkt på nära håll … jag har en km till min VC och det känns ganska nära det med 🙂
  Skönt att läkarbesöket gick bra och att influensavaccinationen är gjord. Jag ska till doktorn för min årliga hjärtkontroll om ett par veckor och kanske kan jag få min spruta då också 🙂
  Kram

  1. Så skönt att du har en läkare som håller koll på dig. Det är sämre med den servicen här. vill man ha någon kontroll får man ta eget initiativ. Kram

 8. Precis som Znogge blev jag lite fundersam över ”putt”, men nu vet jag och jag fick också en ”putt” igår. Kram

Kommentarer är stängda.