Fredag igen

Tiden bara rasar iväg och nu är det fredag igen. En fredag som började med lite regn, men så småningom utvecklades till en riktigt ljus och fin dag med en solglimt då och då. Få se om det kanske rent av kan bli en promenad i eftermiddag.

På förmiddagen har jag suttit vid datorn, lagt in en annons på helagotland.se och försökt få till ett protokoll från gårdagens SPF-möte där vi försökte spåna fram ett program för 2023. Det är inte helt enkelt att tyda min kråkfötter, inte ens för mig själv. Nu har jag skickat iväg en första version till mötesmedlemmarna för attest i alla fall.

Hoppas att jag inte har gjort alltför många grodor!

På fredagarna är det också dags för elisamatildas frågor och i dag är de lite knepiga tycker jag.

 1. Vad har du lärt dig på sistone? Ja, vad kan det vara – Att inte köpa färdigmat kanske.
 2. På vilket sätt har du nyligen överraskat dig själv? Jag tror inte att jag gjort det faktiskt.
 3. Vad framöver fyller dig med förväntan? En inbjudan från yngste sonen.
 4. Vad går du runt och tänker på? Jag funderar mycket på när vi ska kunna samlas och äta julbord i år.
 5. Vad planerade du inte för den här veckan? Jag var inte alls förberedd för en trevlig utflykt som jag fick följa med på igår.

Trevlig fredag!

21 reaktioner till “Fredag igen

 1. Så duktig du är, lägger in annonser, skriver protokoll och skickar ut…alltid i farten! Jag beundrar dig! Jag gör ingenting sådant.
  Färdigmat köper inte vi heller mer än någon enstaka gång, som t.ex vårrullar som finns frysta. Lätt och snabbt att laga till och ganska gott.
  Så trevligt att du har en inbjudan från Krister att se fram emot!
  Jag undrar också hur vi ska fira jul i år; yngsta dottern Paula och hennes familj kommer inte att var med, dom ska till Singapore och Bali över jul och nyårshelgerna. Och Vivi har ju precis blivit mormor för andra gången… ja, det löser sig säkert.
  Ha en trevlig helg, kram, Monica

  1. Krister fylla 50 år den 22 december och det vill han inte fira. Så går han och sambon ut själva, men vi andra är ditbjudna andra advent och det ser jag fram mot.
   Det blir säkert en fin jul även om lite annorlunda. Kram

 2. När det gäller färdigmat och färdigmat så tror jag att det kan vara ganska så stor skillnad även om den inte kan mäta sig med hemlagad.
  Trevligt att ha en inbjudan att se fram emot 😀

  Önskar en fin fredag!

  Kram

 3. Färdigmat undviker jag. Så trevligt med en inbjudan från sonen. Julen firar Minton och jag i lugn och ro.
  Kramar från oss

 4. Börjar fundera över Julen, även om det är en stund kvar, men de senaste åren har varit så besynnerliga. Ah ja, det ordnar sig väl.

  1. Nu får vi försöka återgå till mera normalt firande igen utan rädsla för smitta och elände. Hoppas jag i alla fall! ♥

 5. Jag har gått på samma nit som du, köpt paj dubbelt upp till bra pris, bara för att bli besviken. Den slinker väl ner med hjälp av en sallad till, men Mannerström har nog förstört sitt goda rykte med de pajerna.
  Trevlig helg

 6. Den biten har jag också gått på, tyvärr blir jag nästan alltid besviken av färdigmat man köper i butik. Så jag har helt enkelt slutat med det. Vissa ställen har smakgaranti om du vill ”klaga”, det är ju bara bra om de får höra att pajen inte är god! Ha en fin helg!

  1. Dien här gången iddes jag inte klaga, men en risifrutti där risen var nästan okokt fick jag ersättning för. Trevlig helg själv!

Kommentarer är stängda.