Snösmockan är här….

…skriver man på helagotland.se i kväll och fortsätter: Under onsdagens eftermiddag och kväll drog snöovädret in över Gotland.

Här blåser det hemskt, men det är ännu +0,9º och det har kommit lite snö, men en del av nederbörden är nästan regn. Hoppas att det inte blir så mycket av det.

Odvalds 23.00 – Det ska bli spännande att se hur det ser ut i morgon?

Godnatt!

Uppdatering torsdag morgon 08:15

14 reaktioner till “Snösmockan är här….

 1. Det ser ju väldigt vackert ut med snön, men är inte så kul om man måste gå eller köra bil i den! Hoppas att det regnar bort i natt!
  Sov gott, kram, Monica

   1. Nej, det är inte roligt att köra i snö! Här har också kommit lite snö och jag ska till frissan idag, fasar för resan dit…
    Var rädd om dig,kram, Monica

 2. God morgon Ingrid! Hoppas ni inte är insnöade … här fick vi ett tunt lager med snö i natt och termometern står på -5.
  Ha en bra torsdag!
  Kram

 3. Spännande att höra hur det gått hos dig. Verkar som om det snöar alldeles hemskt i skåne så nu får dom känna på hur det kan vara. Här har det bara snöat lite grann men är 22 grader kallt. Det har varit kallt en hel vecka men igår var det lite mildare så jag tog in en massa ved så jag kan elda.

  1. Här har färjor ställts in och färjan som skulle angöra i Oskarshamn fick vända tillbaka till Gotland. Det snöar hemskt och vårt julbord har ställts in, för vi vill inte köra.
   Kram

Kommentarer är stängda.