Trevlig bilfärd

Det har varit lika vackert väder i dag också och även i dag har jag var ute på äventyr, för Carina undrade om jag hade lust att åka med henne på en tur till Visby och det tackade jag inte nej till.

På förmiddagen putsade jag fönstret i terrassdörren och satte upp advenststjärnan där och nya gardiner och sen var det dags att snygga till sig, för strax efter elva skulle Carina komma och hämta mig.

Vägarna var torra och fina i dag och när vi kom fram till Visby startade vi med att gå till Linds Växthus där vi möttes av familjen ren, som sjöng vacker för oss.

Sedan vi beundrat dem ett tag gick vi runt och tittade på alla blommor och sen gick vi till kaféet och åt lunch, för nu var det hög tid för det.

Anledningen till Visbyresan och besöket på Linds var att Carina ville köpa lite nya blommor till sina fönster, så efter maten gick vi runt och försökte välja ut något lämpligt, När Carina var nöjd körde hon till Elgiganten för ett inköp där och sedan till Rusta, så att jag fick köpa mig en ny hallmatta. Jag var lite tveksam till den jag köpte, men den passade faktiskt riktigt bra.

Sen vände vi hem mot Klintehamn igen med en besvärande sol i ögonen även i dag, men nu var det inte jag som körde så det bekymrade inte mig. Det blev en riktigt trevlig dag! Tack för att du tänkte på mig Carina!

Dagens ordspråk:
Den som alltid skäller skrämmer ingen.

Trevlig tisdagskväll!

20 reaktioner till “Trevlig bilfärd

 1. Jag tycker jag brukar vara tidig med att julpynta, men någon adventsstjärna har jag inte hunnit sätta upp än. Vi har också haft en solig och fin dag. Det gör att man får lite mer energi. Kram

 2. Här vete sjutton hur det blir med julstädning och tillhörande pynt.
  Jag har varken ork eller lust just nu.
  Strömming och potatismos, så gott!
  Kram/Kicki

 3. Vilken trevlig utflykt och lunchen ser god ut. Lite inköp piggar upp.
  Har varit i stan och shoppat lite. Fick tag i det jag skulle så jag är nöjd. Tyvärr är inte kroppen det så nu blir det ryggläge i kväll.
  Kramar från oss

 4. Alltid roligt med en liten utflykt, dessutom tillsammans med en god vän. Det enda julpynt som jag tillåter mig (förutom några små tomtar och änglar i köksfönstret) är adventsstake och adventsstjärnor. Men det blir till helgen.
  Kramar från Ingrid

 5. Vilken trevlig utflykt så där apropå! Alltid kul.
  Ditt ordspråk är så bra! För det första gillar jag inte ordet skälla, så fult. Och sen att skälla, nej då slår man dövörat till många gånger.
  Trevlig kväll! Kram!

 6. Vilken rar svärdotter du har, som drar ut dig på äventyr! Skönt att ni slapp halkan i alla fall! Vi hade också en besvärande lågtstående sol, när vi körde hem idag!
  Imorgon ska jag ta in kistan med julsaker, så att vi kan börja sätta upp ljusstakar och stjärnor. Men, precis som du, så tänder vi dem inte förrän på lördag kväll!
  Ha det så bra, kram, Monica

 7. Låt ju kul. Jag skottade snö hela dagen och idag har jag ont överallt. Ibland kan jag längta efter att få fara till affärer och titta på grejor även om jag inte skulle köpa något men det är för långt. 20 mil till Sundsvall på halka och snö är inget för mig så jag får stanna hemma. Upptäcker att ljusen i adventsstaken är trasiga så jag får väl köpa nya imorgon när jag ska på affären.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s