Kryssning

Det är en grå och lite deprimerande lördag efter gårdagens fina solsken och jag tar det med ro i dag. Jag känner mig lite avslagen, för av olika anledningar sov jag dåligt i natt. Så efter lunchen tänker jag lägga mig och läsa ett tag. Jag håller ju på med Karin Smirnoffs Sockerormen och den är väldigt bra. Även i den här boken har hon sin speciella stil, men nu använder hon stor bokstav vid namn och efter punkt, men alla andra skiljetecken än punkt, lyser med sin frånvaro.

Jag startade en tvättmaskin när frukosten var avklarad, men sen har jag suttit vid köksbordet och löst korsord och lyssnat på Melodikrysset medan jag löste färdigt Helgkrysset i GA och det gick riktigt bra, båda är avklarade och för en gångs skull klarade jag Melodikrysset. Jag brukar alltid stupa på gruppnamn, men i dag gick det bra, fast jag tog lite googlehjälp, men det är väl ingenting som säger att man inte får göra det? Inskickat är det också, så får vi se nästa vecka om jag kommit med i dragningen, för jag är övertygad om att allt är rätt.

Ett tag hade jag funderingar på att åka och handla och sedan åka till Kustgrillen och köpa thaimat till dagens lunch, men jag har ett halvt blomkålshuvud som behöver ätas upp och en bit falukorv också, så det får det bli idag. Handla kan jag göra en annan dag, för listan är inte speciellt lång.

Nu har tvättmaskinen tystnat så nu är det dags och gå och hänga upp de nytvättade gardinerna.

Trevlig lördag!

10 reaktioner till “Kryssning

 1. Samma gråtrista väder här idag! För första gången i höst har jag tänt lampor inne redan på förmiddagen! Vår tidning har också ett speciellt kryss på lördagar och det kopierar vi alltid, för det vill vi lösa båda…
  Blomkål och falukorv låter som en underbar lunch!
  Ha en mysig lördag, kram, Monica

 2. Det gråa och trista finns även här idag, vi får väl se fram emot snön nu antar jag så det lyser upp lite och inte är så trist.
  Blomkålen gjorde vi slut på i veckan som var men en bit falukorv ligger i kylskåpet och ropar på oss här, fast visst hade det varit gott med något ”hemkört” istället 😉

  Ha en underbar dag.

 3. En sådan kryssning, bravo! Bra ord att använda, vi är igång med kryssning för det mesta! Annat har nu upptagit min kreativa sida i några veckor, men nu börjar det närma sig lösningen, om en vecka är det hela över. Radiointervju på torsdag, fotografering för en tidning igår, för en annan idag – börjar bli mediakändis i stan… Har inte ens noterat vädret alltför ofta!

 4. Själv löser jag också lite korsord i dag men jag håller till på min favoritsida Korsord.se. Även här är det väldigt grått och dystert så vädret inbjuder inte direkt till utomhusaktiviteter. Långpromenaden är i alla fall avklarad nu men det blir en till i kväll.

  Kram och god lördag!

 5. Många gånger har jag lyssnat på Melodikrysset men få är de gånger jag försökt lösa det. Har heller aldrig löst det klart heller. Du är duktig, du som löste det!
  Nä, jag säger så också, det där kan jag göra en annan dag, om handling.
  Kram!

Kommentarer är stängda.