Alla min barn….

….har jag fått träffa i dag den här soliga, varma, men väldigt blåsiga lördagen. Jag vattnade, planterade om chiliplantorna och städade av på uteplatsen på förmiddagen och vid 12-tiden, när jag precis skulle gå in och börjar ordna med något till lunch, ringde Krister och sa att han och Thomas var på väg ut till Klintehamn och föreslog att de skulle köpa med sig någon lunchmat från Kustgrillen och det tackade jag givetvis inte nej till.

Krister och jag åt hamburgare och Thomas en Kebabtallrik. Vi satt ute på terrassen trots blåsten. Till efterrätt blev det året första jordgubbar, som de varit och handlat på Stenhuse på vägen hit.

IMAG2713När vi ätit färdigt förslog Krister en tur till kyrkogården och frågade om jag ville åka med och det ville jag givetvis. Konstigt nog blåste det mindre där än på Odvalds, så vi satte oss på en bänk  och njöt av sommaren ett tag innan vi gick in i kyrkan och tände ett ljus för Åke.

På tillbakavägen mot Klinte svängde vi först in på Stenstugu, för Krister och Thomas ville hälsa på Eva och Claudio och inspektera husmålningen och sedan stannade vi till hos Carina och Bosse också.

Krister och Thomas körde mig hem och sedan fortsatte de till Visby. Krister hade akut längtan hem till poolen och så påstod han att det inte alls blåste lika mycket hos dem.

Tack för en trevlig lördag!

Och det är lugnt på coronafronten i dag. Ingen ny smittad och ingen på lasarettet. 🙂

Dagens ordspråk:
Att göra det enda riktiga tillgrips stundom som en sista utväg.

18 reaktioner till “Alla min barn….

 1. Vilken mysig dag du har haft! En så rar son du har, som drar ut dig på trevligheter och god mat! Vad jordgubbarna såg goda ut, vi har inte ätit det än i år.
  Här har det också varit väldigt blåsigt idag och VÄLDIGT varmt. Försökte jobba lite i trädgården, men det var för varmt.
  Ha en skön kväll, kram, Monica

  1. Ja, det blev en riktigt trevlig lördag och jordgubbarna smakade mycket bra. Här har vi inte så varmt, men blåsigt…..
   Kram

 2. En riktigt bra dag för dig idag! Härligt!
  Här blåser det också … inte kul, men solen skiner i alla fall.
  Kram

  1. Vi får hoppas att det här blåsande slutar snart. Blommorna far illa och jorden torkar ur, så man får springa där med vattenkannan både bittida och sent.
   Kram

 3. Vad roligt för dig! Trevligheter tackar man inte nej till.
  Härlig dag idag, men det har blåst en del, fast det gjorde inte så mycket. Jag är så glad över att kunna vara ute.
  Kvällskram!

  1. Ja, det är skönt att man i alla fall kan vara ute, men i dag har jag fått lite sociala kontakter också och det satt bra. ♥

 4. Låter som en riktigt mysig dag. Här är det mysigt varje dag nu. Varmt och skönt och brorsan fick ut båten igår så nu blir det snart färsk fisk på tallriken. Mina vän AMV är här också och en massa andra. Livet är lätt att leva bortsett från en vrickad fot.

  1. Jag har ju sett på tv hur varmt ni har – mycket varmare än vi till och med. Hoppas att foten inte besvärar dig alltför mycket. Kram

  1. På Stenstugu blåste det enormt! När vi var ute på gårdsplanen och skulle ta farväl kunde man nästan inte stå lull…
   Kram

 5. Så härligt att få träffa alla barn på samma dag. Vi har också lite blåsigt men ändå varmt. Kram

Kommentarer är stängda.