Sommarpratarna – Coronanytt

Nu har man släppt vilka som ska underhålla oss i  Sommar i P1. Jag har lyssnat på det så länge det har funnits. De åren jag jobbade blev det ju inte så ofta, annat än under semestrarna, men sedan jag blev pensionär försöker jag följa det varje dag och helst liggande ute i solstolen. Sommar i P1 är verkligen sommar för mig.

En del tror man ska vara bra, men upptäcker efter en stund att så var det inte, men i stort sett alla får en chans även om den kan bli väldigt kort. Andra har man inga större förväntningar på, men upptäcker kanske att de är jättebra. Men det krävs att både musik och prat passar just min smak för att jag ska bli nöjd.avdelare42Mindre roligt är Coronanytt från region Gotland Publicerad 2020-06-12 15:14

TG-Laeger-28Dagens rapport visar att 9 nytt fall av coronavirusinfektion har konstaterats, vilket innebär att totalt 106 personer har konstaterats ha sjukdomen covid-19 på Gotland.               Orsaken till att vi nu registrerar fler konstaterade personer med sjukdomen covid-19 på Gotland beror bland annat på att vi successivt provtar fler personer samt att vi hela tiden smittspårar, säger Maria Amér, smittskyddsläkare.

Trevlig fortsättning på dagen!

18 reaktioner till “Sommarpratarna – Coronanytt

 1. I år ska jag också försöka följa sommarpratarna, sittandes i hammocken, tänker jag! Bara jag kommer ihåg det… Och det är ju, precis som du säger, ofta man blir förvånad, antingen positivt eller negativt, över hur intressant sommarpratet är. Man blir överraskad!
  Det känns lite oroande med alla nya fall av covid-19, trots alla förklaringar. Det kommer att ta tid, det här!
  Ha en skön fredagskväll, kram, Monica

 2. Jag har många gånger försökt lyssna systematiskt på våra sommarpratare, men det har inte lyckats! En timme långa är programmen här, hittills har de sänts kl 10 på förmiddagar, repris kl 18. Och ännu har jag inte lärt mig att jag kan lyssna på dem via datorn, när jag vill. Kanske jag borde ta mig i den så kallade kragen… Här är sommarvarmt, idag blev inget till inget… Ha det gott!

  1. Jag lyssnar nästan aldrig på reprisern varken på datorn eller mobilen. Kan jag inte höra det i direktsändning blir det inte av sen heller.
   Ha det så gott själv Märtha.

 3. Det blir nog inte så många sommarpratare här i år heller, tror jag. Men åh, din doftschersmin, det är en doft som är helt sagolik, den saknar jag.

 4. Jag brukar lyssna, men oftast i efterhand … har inte hunnit kolla vilka som är med i år, men ska titta på din länk nu 🙂
  Ha en fin lördag!
  Kram

 5. Min ambition är att lyssna på många men det brukar inte bli så. I år ska jag försöka ta mig i kragen…

  Kram och ha en härlig lördag!

 6. Det var du som fick upp ögonen för Sommarpratarna för några år sedan. Hade glömt bort dem. Så trevligt att du tar upp dem igen.
  Vet att du gillar att lyssna på direktsändningen, men svårt för mig här i Wales, så lyssnar gärna på den som pod när jag har möjlighet.
  Trevlig helg!

 7. Den där överbefälhavaren vill jag ju inte missa, lite av ”mitt område” intressemässigt.
  Blir ju en del lyssnande här under perioder, mest på youtube och lite poddar men här får jag väl gå in på radioappen som jag tycks ha i min telefon efter liten kontroll nyss.

  Här har tydligen ett större utbrott av covid gått igång på Vrångö, en av öarna här utanför, efter nån sammamkomst…ja…hoppas det lugnar ner sig.

  Ha det fint nu Ingrid.

 8. Förutsätter alltid att jag ska lyssna varje dag, men ibland glöms det bort, Jag minns det som en högtidsstund då Torsten Ehrenmark avslutade varje år. Han var så bra! Ha en skön helg!

  1. Det fanns ingen som Torsten Ehrenmark. Det var riktiga högtidsstunder när det var hans tur.
   Ha en fin helg själv Kina!

Kommentarer är stängda.