Fårönatta

Nu är det återigen dags för Fårö Framtids kulturevenemang som engagerar hela Fårö och dess företagare. Kvällen har blivit väldigt populär där man kan uppleva konserter, spökhistorier, vandringar, caféer & restauranger samt marknader och annat skojigt.

Bussar går i skytteltrafik under hela lördagskvällen mellan aktiviteterna – de går varje halvtimme.

I kväll är det dags för Fårönatta igen och 2012 var jag på Fårö tillsammans med Britt-Marie och Sven, grannar här på Odvalds. Det var verkligen en jättetrevlig helg och jag skulle gärna göra om det någon gång. HÄR kan du läsa om mina upplevelser från det härliga besöket.

I dag sitter jag och väntar på solen och sommartemperaturerna som SMHI skrutit med, men än så länge är det mest mulet och blåsigt och inte alls speciellt skönt. Jag var ute en vända för en stund sedan och fotade lite blommor:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dagens ordspråk:
Hämnden är den enda skuld, som inte bör betalas

10 reaktioner till “Fårönatta

 1. Så vackert det fortfarande blommar hos dig.
  Här har vi ingen värme att skryta med utan får nöja oss med 15 grader och en mulen himmel men det går det med. Bra för gräsmattan i alla fall 😉

  Kram och trevlig lördag!

 2. Låter som ett väldigt intressant evenemang med mycket folk!
  Vi fick inte alls sommar hit. Man sa på tv att den stannar över Sverige men inte orkar ta sig till Finland så vi har bara +9 här.

 3. Hoppas Fårönatten blev trevlig. Dessa hösthelger bjuder på en del trevligheter. Var på en lokal höstmarknad i dag. Alltid trevligt att få en pratstund och köpa något lokalt med hem

 4. Så roligt att läsa om ”Fårönatta” och allt som pågick där, när nu var där. Framför allt tyckte jag att det verkade som alla var så vänliga och trevliga mot varandra!
  Dagen idag började ganska molnigt här, men vid middagstid strålade solen och det var ca 18 grader i skuggan och ingen vind. Såå skönt! Så som septemberdagar kan vara.
  Ha en fortsatt fin helg, kram, Monica

  1. Det var jättemysigt!
   Här kom inte solen förrän en bra bit in på eftermiddagen, men det blåste. Det låter som om ni haft en skönare lördag!
   Kram

Kommentarer är stängda.