Jag kom iväg….

…ut på en rätt skön promenad igår eftermiddag, för det blev soligt och fint väder. Nu är böckerna återlämnade och från biblioteket hördes muntra jazztoner. Det var Gotlands Jazztrio som höll en Lars Gullin-konsert. Jag funderade nästan på att gå upp och lyssna ett tag, för de hade just börjat, men jag inte så mycket för jazz, så jag gick.

Tänk vad det vore roligt om vi, SPF Klinteorten, också hade haft en fast lokal någonstans, så att vi slapp hålla på att hyra in oss än här, än där. Men det är väl en pengafråga förstås.

Jag har varit ute och kollat av onsdagens väderläge och det blir nog ganska skapligt i eftermiddag också. Någon större värme är det inte, men huvudsaken är att det blir uppehållsväder, så att vi kan få fart på grillen.

Trevlig onsdag!

20 reaktioner till “Jag kom iväg….

 1. Så du fick sol igår. Vi hade det några minuter då och då. Annars mest rusk. Jag är heller ingen Jazzgosse. Men borde besöka museet (LG). En gång i somras åkte vi igenom S men jag lyckades inte hitta museet. Har sett huset andra gånger/år. Hade det varit öppet den stunden hade vi gått in och gjort ett gotlanduppochner inlägg om det.
  Förstår att du och säkert de andra hade föredragit en egen lokal. Money, money, money… Läste i dagens tidning om oron bland butiksägarna angående elpriserna.
  Då får ha en fin onsdag.
  Kram, Bosse

  1. Det blir nog kämpigt för fler än företagarna nu då även räntan höjts. Det blir drygt för en familj i eget hus att utöver de hemska elpriserna få höjd ränta pä sina lån. Kram

 2. Åh, en jazzkonsert! Gratis? Där hade jag definitivt gått in, älskar jazz, särskilt trad-jazz! Ja, mycket i våra kommuner handlar ju om pengar. Vår kommun brukar hyra in sig antingen i Vikingabyns samlingslokal eller på biblioteket för sina evenemang.
  Strålande sol här idag, men bara 13 grader nu kl 11.20! Och inatt har det varit under 10 grader…
  Hoppas att ni får en trevlig grilleftermiddag utan regn!
  Kram, Monica

 3. Jag är absolut inte något större fan av jazz heller så jag hade säkert också gått vidare.
  Här blev det en solig och fin höstdag men morgonen var riktigt sval. På eftermiddagen tog det sig dock.

  Önskar en god kväll nu.

  Kram

 4. Jättefina höstdagar har vi just nu, men nattfrosten kommer allt närmare, bara 1 grad i natt och 2,5 grader på morgonen. Såg på TV att det även på Gotland var risk för frost i natt.
  Kram

 5. Tradjazz gillar jag så det hade jag lyssnat på. Hoppas ni fick uppehåll så grillningen gick bra. Ja nu börjar kylan komma och det var 2 grader i natt.
  Kramar från oss

 6. Ja, man är lite beroende av vädret när man ska grilla. Det märks att hösten är här för det är ganska svalt på morgonen. Kram

 7. Ibland är det lite extra mysigt att stå utanför och ”tjuvlyssna” på musiken som spelas. Fantasin kan ju få dra iväg om vad som händer därinne. Jazz är inte min typ av musik heller, men jag hade nog tjuvlyssnat lite ändå. Utan att gå in alltså.

  1. Jag kände att det räckte med lite tjuvlyssning. Fast jag behövde inte ha dåligt samvete för det, för det var ett gratis att sätta sig ner och lyssna på jazztrion.

Kommentarer är stängda.