Sicklingsparken

I dag är det sommarsolsstånd och nu vänder det och vi går mot mörkare tider igen. Igår kväll gick jag och la mig vid halvelva-tiden och då hade jag inte tänt några lampor i lägenheten ännu. Visst blev det ganska mörkt när jag stängde av tv:n, så då fick jag givetvis tända, men ljusare natt än igår lär det inte bli förrän om ett år igen. Nog är det konstigt, men sommaren hinner inte mer än börjar så vankas hösten.

Det är en ganska mulen tisdag och det ser nästan ut att ligga ett lock över Odvalds, men en och annan blå glimt ser man mellan molnen då och då, så det lättar kanske längre fram på dagen.

Innan jag hamnade här vid datorn i väntan på bättre väder, har jag ansat mina mårbackor lite, fyllt på mera jord i krukorna och putsat av köksfönstret.

Sicklingsparken:

På måndagarna spelar SPF kubb i Sicklingsparken. Jag är inte med och spelar på grund av en motvillig arm, men går dit ändå och pratar och dricker kaffe och i måndags tog jag mig en promenad i den välskötta parken. Det är Daglig verksamhet kallad 10:an som sköter den och det gör de med den äran.

Jag gick längre ner i parken där det finns ett väldigt vacker område med stora enar. Bara de är nästan värda ett besök.

Nu skiner solen, så nu kan jag nog snart byta till shorts och en kortärmad tröja.

Trevlig tisdag!

9 reaktioner till “Sicklingsparken

 1. Jag tycker att det känns lite vemodigt att det redan vänder och går mot mörkare tider. Sommaren har liksom inte börjat. Tack och lov så tar det ett tag innan vi märker så mycket. Även om du inte kan vara med och spela så är det ändå trevligt med sällskapet.
  Önskar en fin tisdag!

  Kram

 2. Känns lite som att bli snuvad på sommaren. Nej, idag var det kanonväder. Men det borde vara fler soldagar. Dock kan det bli bättre, hoppas!
  Kram!

 3. Lika snopet varje år att det redan nu vänder och blir kortare dagar! Men det märks ju inte på dagarna, och det är ju då vi njuter av sommar och sol!
  Och vi har ju kommit överens om (!) att midsommaren INTE är i mitten av sommaren. 15:e juli räknar jag som mitt i sommaren!
  Väldigt mysig park, Sicklingsparken, inte så där stel och tråkig som stadsparker kan vara. Mycket att titta på och så klart mysigt med fikasällskap!
  Kram, Monica

  1. Jag håller med dig, midsommar är inte detsamma som mitt i sommaren. Ja, Sicklingsparken är riktigt mysig och där står alltid kubbspelet redo för de som vill ta sig ett parti. Kram

Kommentarer är stängda.